Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Переможна хода “Диких танців”

Сьогодні півфінал “Євробачення”. Українська співачка Руслана має потужні шанси вийти у фінал. Якщо фани активно попрацюють.
Англомовний сайт “Eurovision Song Contest 2004” публікував результати опитування, проведені спільно 9 сайтами, хто переможе на “Євробаченні”. За результатами опитування (BigPoll) впевнено лідірує Руслана. Ось як виглядає перша десятка:

01. Україна – 271 бал
02. Греція – 241
03. Сербія і Чорногорія – 240
04. Іспанія – 226
05. Бельгія – 217
06. Швеція – 180
07. Кипр – 71
08. Андора – 67
09. Португалія – 66
10. Франція – 64

Учора підтримати Руслану прибула велика делегація з України: її батьки Ніна Аркадіївна та Степан Іванович, друзі. Прибули також журналісти українських каналів "1+1", "Нового каналу", газети "Високий замок".

Взагалі, Руслана вже кілька днів знаходиться у Стамбулі і поскаржитись на брак уваги журналістів вона явно не зможе. Навколо української співачки постійно крутяться зграї різнонаціональних “папараці”, які фіксують кожен її крок.

Один з найпоширених фотосюжетів з’явився завдяки курьозу під час прийому конкурсантів у міністерстві культури та Туризму Туреччини. Під час вільної хвилини Руслана прогулюючись вийшла на балкон, призначений для виступу турецького міністра та VIP-гостей вечірки, і одразу ж потрапила “на приціл” десятків телекамер та фотооб’єктивів.

Взагалі ж, вихід на балкон був її єдиним “відпочинком” у той вечір. За час вечірки Руслана дала близько 20 інтерв’ю журналістам з Бельгії, Мальти, Литви, Латвії, Білорусі, Росії, Великобританії, Німеччини, Франції, Румунії, Данії, Туреччини... Окрім того, вона не змогла відмовити жодному з фанів, які бажали сфотогравуватися з улюбленою співачкою: за підрахунками тих, хто супроводжував українську виконавицю на вечірці, Руслана позувала більш ніж для 100 фотокамер!

Окрім репортерів з різних країн, увагу до Руслани виявив телеканал ARTE з Франції. Редактори цього каналу включили її до переліку п’яти найперспективніших учасників цьогорічного Євробачення, про яких буде знято документальний фільм. Тому зараз крок у крок за Русланою пересувається колоритний і завжди веселий французський оператор Філіпп, який, до речі, чудово володіє російською, тож мовного бар’єру не існує. Трансляція фільму пройде у Франції та Німеччині.

А сьогодні наступає вирішальний вечір. З 22 виконавців о фіналу потрапять лише 10. Тож від того, наскількі активними будуть прихильники Руслани, залежить результат. Тому ще раз хочемо нагадати:

Сьогодні, 12 травня, о 22:00 – 24:00 (за київським часом) відбуватиметься пряма трансляція конкурсу Євробачення. Під час трансляції будуть названі номери телефонів, за якими треба буду голосувати. Закликаємо всіх прихільників Руслани, хто знаходиться за межами України, підтримати українську співачку.


----------------------------------------------------

В тему:

Список телеканалів, що транслюватимуть пісенний конкурс “Євробачення” у країнах Європи

“Дикі танці” ламають сцену

Останні приготування до “Євробачення”
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи