Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“Дикі танці” ламають сцену

Декорації Євробачення не витримують енергії “Диких танців”.
Цікавий випадок трапився у Стамбулі під час підготовки до конкурсу Євробачення. Сцена Абді Іпекчі Арени, де проходила репетиція Руслани, виготовлена із спеціального надміцного скла, під яким розташовані екрани. До виступу Руслани і балету все було нормально, але під час репетиційних диких танців Руслани і балету скло не витримало і... тріснуло! Обійшлося без постраждалих – якщо не рахувати наступних учасників, яким довелось чекати перемонтажа сцени!

Це вже не перший випадок, коли західні декорації не витримують енергійних “диких танців”. Так під час одного з недавних виступів Руслани у Прибалтиці впали декорації, виготовлені заїзджими шведскими дизайнерами.

Тим часом в Стамбулі упродовж усього часу за Русланою “полюють” журналісти турецького телебачення й різні папараці та фіксують кожен її крок.

Присвячений Євробаченню англомовний сайт http://www.esctoday.com назвав Руслану одним з головних претендентом на перемогу.

Але почивати на лаврах не слід. Хочемо ще раз звернутися до українців за кордоном та до всіх симпатиків творчості Руслани в європейських країнах. За умовами конкурсу переможець визначатиметься за кількістю дзвінків на його підтримку. При тому, дзвонити можна тільки на підтримку іноземних виконавців. Тобто, за Руслану будуть зараховуватись лише дзвінки з території країн Європи, окрім України. Тому група підтримки Руслани сподівається, зокрема, на потужну допомогу українців діаспори, які своїми дзвінками можуть суттєво додати балів до загального рахунку.

За умовами Євробачення наступною країною проведення цього престижного конкурсу стане батьківщина переможця. Тобто, перемога Руслани зробить Україну наступною столицею “Євробачення”. Що буде мати велике значення для позитивного іміджу України у світі.

Симпатики творчості Руслани з-поза меж України звертаються із запитанням, коли і на якому каналі можна буде побачити конкурс “Євробачення”, а також за яким номером телефону вони зможуть проголосувати за виконавицю.

Трансляція Пісенного Конкурсу вестиметься 12 травня (півфінал, 22:00-24:00 за Києвом, 20:00-22:00 за Гринвічем, GMT) і 15 травня (фінал, 22.00-01.00 за Києвом, 20:00-24:00 за Гринвічем, GMT). Права на показ Пісенного Конкурсу у кожній країні належать телекомпаніям, що є членами Європейської Мовної Спілки. Їх перелік можна переглянути тут. Телефони для голосування в кожній країні будуть оприлюднені безпосередньо під час телетрансляції. В Україні пряму трансляцію здійснює Національна телекомпанія України (телеканал УТ-1).


До речі. У зв’язку з від’їздом редакції офіційного сайту Руслани до Стамбула на конкурс Євробачення головне вікно сайту тимчасово обновлятися не буде. Для більш оперативного інформування про події на конкурсі створено розділ “HOT NEWS FROM ISTAMBUL” на ФОРУМІ. У ньому в інтерактивному режимі будуть з’являтися новини, репортажі, інтерв’ю з Пісенного Конкурсу.


----------------------------------------------------

В тему:

Список телеканалів, що транслюватимуть пісенний конкурс “Євробачення” у країнах Європи

Останні приготування до “Євробачення”

“Wild Dances” Руслани на Пісенному Конкурсі Євробачення 12-15 травня 2004 року

Нащадки вікінґів стали фанами Руслани

Руслана в Ісландії

Невтомна Руслана продовжує захоплювати Європу

Промо-тур Руслани до Боснії і Герцеговини, Словенії та Монако

Руслана в Стамбулі

“Дикі танці" в “льодовиковому палаці”

Італійцям сподобалася “Коломийка”

Руслана на Мальті
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи