Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Останні приготування до “Євробачення”

4 травня компанія EMI здійснює загальноєвропейський реліз синглу Руслани “Wild Dances”.
Спливають останні дні, що відділяють нас від початку пісенного конкурсу “Євробачення”. Здійснюються останні акції, що дозволять краще ознайомити аудиторію з конкурсними роботами, бо, як відомо, краще сприймають ті пісні, які спізнають.

“Драйв, який не спинити, уже у Європі. Це Руслана – і це “Дикі танці”. Шукай сингл у своїй країні!”. Так можна проанонсувати подію, що відбудеться 4 травня. Саме цього дня компанія EMI здійснює загальноєвропейський реліз синглу Руслани “Wild Dances”.

І дійсно, як з’ясовується, не всі в Європі розібрались з тим, що саме буде виконувати Руслана. На багатьох неофіційних сайтах прихильників Євробачення розміщена нібито “конкурсна” композиція Руслани. Насправді це композиція, датована минулим роком “Ой заграй ми музиченьку”, в відеоверсії якої є фраза “Дикі танці”, що й спричинило цю плутанину. Тому вихід сінгла “Wild Dances” має прояснити ситуацію.

За умовами конкурсу переможець визначатиметься за кількістю дзвінків на його підтримку. При тому, дзвонити можна тільки на підтримку іноземних виконавців. Тобто, за Руслану будуть зараховуватись лише дзвінки з території країн Європи, окрім України. Тому група підтримки Руслани сподівається, зокрема, на потужну допомогу українців діаспори, які своїми дзвінками можуть суттєво додати балів до загального рахунку.

За умовами Євробачення наступною країною проведення цього престижного конкурсу стане батьківщина переможця. Тобто, перемога Руслани зробить Україну наступною столицею “Євробачення”. Що буде мати велике значення для позитивного іміджу України у світі.

Симпатики творчості Руслани з-поза меж України звертаються із запитанням, коли і на якому каналі можна буде побачити конкурс “Євробачення”, а також за яким номером телефону вони зможуть проголосувати за виконавицю.

Трансляція Пісенного Конкурсу вестиметься 12 травня (півфінал, 22:00-24:00 за Києвом, 20:00-22:00 за Гринвічем, GMT) і 15 травня (фінал, 22.00-01.00 за Києвом, 20:00-24:00 за Гринвічем, GMT). Права на показ Пісенного Конкурсу у кожній країні належать телекомпаніям, що є членами Європейської Мовної Спілки. Їх перелік можна переглянути тут. Телефони для голосування в кожній країні будуть оприлюднені безпосередньо під час телетрансляції. В Україні пряму трансляцію здійснює Національна телекомпанія України (телеканал УТ-1).


----------------------------------------------------

В тему:

Список телеканалів, що транслюватимуть пісенний конкурс “Євробачення” у країнах Європи

“Wild Dances” Руслани на Пісенному Конкурсі Євробачення 12-15 травня 2004 року

Руслана в Ісландії

Невтомна Руслана продовжує захоплювати Європу

Промо-тур Руслани до Боснії і Герцеговини, Словенії та Монако

Руслана в Стамбулі

“Дикі танці" в “льодовиковому палаці”

Італійцям сподобалася “Коломийка”

Руслана на Мальті
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи