Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Руслана зробила для України більше, ніж уся ця псевдоукраїнська держава

На Євробаченні побачили і відчули музичну виставу з виразно українським забарвленням і почули українську мову. Для багатьох глядачів у Європі виступ Руслани був своєрідним відкриттям України та її культури.
Руслана — СУПЕР!!! Вона спромоглася зробити те, чого не змогли її попередники. Так тримати! Завдяки їй, про нас довідались, про нас почали говорити. Кличко, Шевченко, Клочкова, Пономарьов, Руслана та інші — це ті люди, які реально, в наш час, створюють нову історію нашої країни. Ми пишаємося нашою країною, нашими людьми. Її шоу не було подібних. Ми пишаємося нашою Русланою!!! — пише Тетяна Каленська.

Взагалі, Україна повинна бути вдячною Руслані — вона зробила для країни значно більше, ніж усі наші політики загалом. Ось так, не зважаючи на імідж України (такої собі брудної дитини Європи), який ій створили наші політики, такі люди як от Руслана не перестають відмивати і відбілювати наш далеко не світлий образ. Ми потрапили до Європи не через двері, а через вікно. А Руслані, яка це вікно прорубала, слід поставити пам'ятник посеред Києва. Браво, сонечко! — читаємо на форумі Бі-бі-сі.

------------------------------
В тему:

Жнива Господні починаються в 2004 році

Дерзайте, діти Бога!

Принцеса-воїн Руслана: "Для України починається нова доба"

Дівчина воля, дівчина-зброя

Від Роксолани до Руслани, від диких гусей до диких танців...!

Глобальна трансформація починається з духовного імпульсу

Целофанова республіка
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи