Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Громадяни України, що проживають у Сибіру, зможуть проголосувати на виборах президента тільки в Тюмені

Єдина виборча ділянка в консульському окрузі, що обслуговується Генеральним консульством України в Тюмені, по виборах президента України буде створена в Тюмені. Про це заявив вчора Генеральний консул України в Тюмені Євгеній Левицький.
Як розповів Левицький, в центральну виборчу комісію України направлені пропозиції по створенню ділянок в місцях компактного мешкання громадян України - містах Новий Уренгой, Ноябрьськ і Сургут, передає «Вслух.Ру».

«Поки відповідь з Києва нам не прийшла. Хоча списки виборців по нашому консульському округу в ЦВК України подані», - сказав Генеральний консул України в Тюмені.

В консульський округ входять 12 суб’єктів Федерації: це весь Уральський федеральний округ і половина Сибірського округу (Омська, Томська, Новосибірська, Кемеровська області, Алтайський край і Алтайська республіка).

На обліку в тюменському консульстві сьогодні знаходяться більше 4,5 тисячі громадян України, які мають право взяти участь в голосуванні. Проте багато кому з них, щоб скористатися цим правом, доведеться їхати до Тюмені.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи