Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пекельний задум Євросоюзу: Україна для мігрантів

Категорія:

У Європейському Союзі невдовзі, мабуть, діятиме схема тимчасового утримання осіб, які подали заяву про надання їм притулку, в таборах на території третіх країн.
Ідею, яку цього разу висунули уряди Італії та Німеччини, мають розглянути цього тижня у Брюсселі міністри внутрішніх справ держав-членів ЄС. За пропозицією Берліна та Рима, потенційні біженці перебуватимуть у таких таборах упродовж усього періоду розгляду їхніх заяв.

Нагадаємо, що дискусії про можливість створення таких таборів на території Лівії, а також Єгипту, Тунісу та України тривають із минулого року. Тоді Тоні Блер першим висунув ідею створити табори для прохачів притулку поза територією ЄС, однак її відмінність від нинішніх пропозицій Італії та Німеччини полягає в тому, що осіб, які подали такі заяви, депортували б із території ЄС на період розгляду їхніх заяв. У разі відмови, звісно ж, вони взагалі не мали б змоги нелегально залишитися в ЄС.

2003 року Блер мусив відмовитися від своєї ідеї під зливою критики правозахисників. Тепер, схоже, до неї дозріли й інші країни-члени, а Міжнародна Амністія й нині висловлює своє занепокоєння тим, що долю біженців можуть довірити в руки режимів, які відзначаються численними порушеннями прав людини (Лівія, Єгипет, Україна).


Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи