Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Табачник, Кобзон і Фельдер хочуть забрати у киян улюблене місце відпочинку

Категорія:

Віце-прем’єр-міністр України Микола Томенко наголошує, що готовий публічно обговорювати з Яном Табачником лише земельне питання, оскільки воно стало основною причиною його конфлікту з відомим акордеоністом.
За його словами, кияни постійно звертаються до представників команди Віктора Ющенка щодо численних випадків незаконного виділення фаворитам родини Леоніда Кучми земельних ділянок по кілька гектарів у заповідних та природоохоронних зонах.

Зокрема відомо, що Миколі Томенку разом із представниками громади вдалося повернути киянам 376 га землі у Пущі-Водиці. Віце-прем’єр переконаний, що йому вдасться повернути і 8,15 га Дніпровської набережної у Дарницькому районі Києва, які були надані в довгострокову оренду під розбудову Міжнародного творчого центру Яна Табачника. За проектом там має бути зведено „елітарний клуб „Честь имею” з шикарними клубом, басейном, пляжами пірсами для яхт та автостоянками і спортивними майданчиками.

„Причина активної публічної діяльності Яна Табачника і його образа на мене дуже проста: в її основі лежить зовсім не національне, а земельне питання, оскільки родина акордеоніста знає, що я звернувся до правоохоронних органів з проханням перевірити законність виділення 8,15 га дніпровського узбережжя під будівництво та експлуатацію творчого центру”, - зазначив Микола Томенко.

Він вважає, що оренда Яном Табачником цієї землі на 25 років – це привід, щоб забрати у киян улюблене місце відпочинку і використати ці природоохоронні землі для бізнесу. Адже засновниками згаданого центру є відомі бізнесмени з трьох країн – Йосиф Кобзон (Росія), Ян Табачник (Україна) і Авраам Фельдер (Ізраїль).

Цікаво, що доцільність створення такого центру його ініціатори обґрунтовували „збереженням духовних і культурних традицій України”. Натомість проект свідчить, що культурні традиції мають утверджуватися в елітарних апартаментах, на пірсах для яхт, пляжах, автозаправках та автостоянках.

Також, за словами Томенка, колишній прем’єр-міністр Віктор Янукович недарма почав активно захищати свого відомого прихильника, оскільки також має проблеми щодо законності отримання земель. „Я переконаний, що правоохоронні органи і міська влада Києва цього разу вже без нагадування громадськості перевірять правові підстави „подарунків” Леоніда Кучми не лише Яну Табачнику, а і Віктору Януковичу, наприклад, у „Феофанії” та інших куточках України”, - вважає віце-прем’єр.

„В нашій країні ніколи не будуть переслідувати людей за національними, релігійними чи іншими ознаками. В основі прийняття будь-яких державних рішень буде закон, а не приналежність до певної партії чи родини при владі”, - наголосив Микола Томенко. Майдан
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи