Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гармоніст з СНД Ян Табачнік має намір одягнути жовту зірку Давида, і ходити в такому вигляді по вулицях

Розкручений есендівським шоу-бізнесом гармоніст Ян Табачнік у статті „Молчать далее не имею права”, що його наважилася оприлюднити на своїх шпальтах газета ФАКТЫ, звинуватив Миколу Томенка в антисемітизмі.
Цитата мовою оригіналу: „Я не ваш раб, пан Томенко, и не ваш холуй. Вы посягнули на мою честь и достоинство, на мои права гражданина Украины. Я требую извинений, и я жду их. Если вы прилюдно не принесете свои извинения, я надену желтую шестиконечную звезду”.

No comments.

------------------------------
Докладніше:

Народний артист України Ян Табачник направив віце-прем”єр міністру з гуманітарних питань Миколі Томенку відкритого листа у якому висловив обурення з приводу слів останнього, що пролунали у національному ефірі. У листі, опублікованому у сьогоднішньому числі газети “Факты и коментарии” йдеться, що спіч Томенка містив наступні слова: “ в Україні повинні виступати українські артисти, а не якісь там табачники та кобзони”.

За словами музиканта, він отримав статус народного артиста ще за часів Радянського Союзу, на який так само працював колись і Микола Томенко. Ян Табачник зазначає, що може подати у відставку, застерігаючи Миколу Томенка про те, що тоді йому доведеться вибачатися перед громадянами багатьох країн світу, які шанують його творчість. “Я не збираюся бути в опозиції до влади. На відміну від вас мені влада ніколи не була потрібна. Але мені здається, що ви підштовхуєте мене до того, щоб стати першим дисидентом в оновленій після президентських виборів Україні , де було заявлено, що віднині не будуть порушуватися права людини” – пише Табачник.

Свій лист Ян Табачник завершує вимогою про публічні вибачення: “Я вимагаю вибачень і чекаю на них. Якщо ви привселюдно не принесете вибачень, я одягну жовту шестикінечну зірку ...і буду її остит доти, доки ви будете залишатися в уряді. Я звернуся до всіх своїх колег, до багатьох видатних людей планети, а також до лідерів правозахисних організацій, до світової спільноти для того, щоб захистити себе і тих, чию національну гідність ви, пане Томенко, прагнете розтоптати та принизити. Ви ж (вдумайтеся лише!) заступник голови уряду з...гуманітарних питань! Чому вас не зупиняє принаймні це? Замість того, аби бігати по телеканалам та займатися самолюбуванням та дешевим піаром, займайтеся краще справжньою роботою”. – завершає листа Ян Табачник.

Прес-секретар Миколи Томенка Юлія Царенко повідомила ІМІ, що вже сьогодні у ЗМІ буде розповсюджено офіційну відповідь Віце-прем"єр міністра з гуманітарних питань на відкритий лист народного артиста України Яна Табачника.

---------------------------------
В тему:

Російський єврейський конгрес не вірить в ритуальні вбивства

Єврейське щастя, російські сльози...

Деякі єврейські організації стурбовані розширенням вивчення геноциду

Привид бродить по Європі. Привид антисемітизму

Антисемітизм в умовах глобалізації як право нації на самовизначення
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи