Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Антисемітська комедія

Категорія:

Таємниця Табачника і Кобзона: хто вони, не українські артисти чи євреї?
Головний редактор газети "Бульвар" і співак Дмитро ГОРДОН вважає, що заяви віце-прем'єр-міністра України Миколи ТОМЕНКА проти народного артиста України Яна ТАБАЧНИКА викликані антисемітськими настроями віце-прем'єра.

Про це Д.ГОРДОН заявив у розмові з кореспондентом УНІАН.

"У мене є одне питання до віце-прем'єра М.ТОМЕНКА. Коли він сказав, що в Україні повинні виступати українські артисти, а не Я.ТАБАЧНИК і Йосип КОБЗОН, що він мав на увазі – що вони не українські артисти чи те, що вони євреї?", - сказав Д.ГОРДОН.

"Він повинен дати чітку і прозору відповідь на це питання, а не розповідати про гектари землі і не відвертати увагу ", - додав він.

Як повідомляв УНІАН, 22 лютого М.ТОМЕНКО в листі на ім'я Я.ТАБАЧНИКА закликав його не спекулювати на темі міжнаціональних відносин. При цьому М.ТОМЕНКО звинуватив Я.ТАБАЧНИКА в тому, що той признавався у вічній службі Леоніду КУЧМІ і Віктору ЯНУКОВИЧУ, а на фуршеті в Запоріжжі, випивши за В.ЯНУКОВИЧА чарку, нібито перевернув її над головою, демонструючи таким чином щирість підтримки.

У свою чергу Я.ТАБАЧНИК заявив, що бачить у висловлюваннях М.ТОМЕНКА антисемітські мотиви. Він заявив, що віце-прем'єр посягнув на його честь і гідність і його права громадянина України. "Я вимагаю вибачень, і я чекаю їх. Якщо ви публічно не вибачитеся, я надіну жовту шестикутну зірку ...і буду її носити доти, доки ви залишатиметеся в уряді”, - наголошує Я.ТАБАЧНИК у своєму відкритому листі.

Після цього М.ТОМЕНКО заявив про те, що справжня причина образи Я.ТАБАЧНИКА полягає в тому, що М.ТОМЕНКО звернувся до правоохоронних органів з проханням перевірити законність виділення Я.ТАБАЧНИКУ 8,15 га землі на Дніпровській набережній в Києве для будівництва і експлуатації творчого центру “Честь маю”. UNIAN
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи