Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Москалі бажають стріляти по українцях

Такі результати дало експрес-опитування радіостанції “Эхо Москвы”.
Вчора, 17 січня, під час радіопрограми було запропоновано відповісти на запитання “Чи треба стріляти по тих, хто намагається захопити російські об’єкти в Криму”. Протягом 5 хвилин надійшло 3 176 телефонних дзвінків. 1683 (53%) – за, 1493 (47%) – ні.

Блюзнірство було вже у самому питанні. Адже під час радіопередачі росіян переконували, що маяки є безумовно російськими об’єктами, і що українці намагаються незаконно ці маяки захопити. Хоча насправді маяки не належать до переліку об’єктів, які Росія орендує, і насправді саме російські моряки захопили чужу власність і незаконно її утримують.

Нагадаємо, що міністр оборони Росії Сергій Іванов дав повноваження російським військовослужбовцям відкривати вогонь по українцях у випадку спроби зайняти маяки. При тому Сергій Іванов вдався до відвертої брехні, заявляючи, що маяки, як і інші гідрографічні об’єкти, є в узгодженому урядами переліку об’єктів, які Росія орендує в Україні. Хоча ані в тексті договору, ані в додатках до договору немає жодної згадки про маяки.

Опитування з питання “Чи треба стріляти по тих, хто намагається захопити російські об’єкти в Криму” продовжується на сайті “Эхо Москвы”. На ранок 18 січня результати такі: 736 голосів (46%) – так, 815 голосів (50%) – ні, 66 голосів (4%) – вагаються з відповіддю. За час після передачі люди трохи протверезіли?


----------------------------------------------------

В тему:

Неохазари Гельмана Павловського приготувалися вбивати українців

Росіяни про Москву: «Найкращий вид на це місто – якщо сісти в бомбардувальник»

Москва змінюється антропологічно

Русскiє i москалi
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи