Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Український тиждень моди

Світ:

Перед лицем азійської загрози акули вітчизняної індустрії моди створюють спільний фронт.
Сьогодні український ринок одягу майже повністю захоплений іноземцями. Громадяни з низькими та середніми прибутками купують дешевий азійський мотлох. Ті ж, у кого прибутки великі – купують одяг “розкручених” західних брендів. Протистояти цієї іноземної навалі можна лише шляхом створення повноцінної української індустрії моди зі всіма її складовими. Серед них і наявність єдиного загальнонаціонального тижня моди, як це відбувається в “просунутих” країнах.

Українські працівники індустрії моди добре засвоїли урок сусідньої Росії, де кілька ворогуючих кланів проводять кожен свій “тиждень моди”, при тому розділяють дизайнерів, журналістів, підприємців на “своїх” та “чужих”, створюють “чорні списки” тих, кого не пускати на власний “тиждень” тощо. Через це російська індустрія моди відверто програє в боротьбі з іноземними конкурентами. Така собі “феодальна роздрібленність” по-сучасному.

В Україні вирішили не повторювати сусідської помилки. Оргкомітет Українського тижня прет-а-порте “Сезони моди” (голова оргкомітету Ірина Данилевська) та оргкомітет Міжнародного фестивалю моди “Київський подіум” (президент Олександр Соколовський), керуючись інтересами національного модного бізнесу, ухвалили рішення про спільне проведення Ukrainian Fashion Week. Отже, на українському фешн-ринку, як і в більшості країн, існуватиме єдиний тиждень моди.

Ukrainian Fashion Week проходитиме з 15 по 21 березня 2006 року в Києві, у павільйоні “Альта Екс по” (Московський проспект, 11-А). В рамках Ukrainian Fashion Week відбудуться покази прет-а-порте українських дизайнерів, а також гостей з-за кордону. Загалом пройдуть покази 37 дизайнерів.

Важливою складовою Ukrainian Fashion Week стане проведення Trade Mark Defile – показ колекцій провідних торгових марок України.

Організатори сподіваються, що їхній внесок у справу створення повноцінної української індустрії моди не буде марним.


Оргкомітет Ukrainian Fashion Week:
01152, м.Київ, вул.. Серафімовича, 3-А
тел. 8 (044) 247-41-75
факс. 8-(044) 451-46-17


----------------------------------------------------

В тему:

Проект Сенсар: мова, одяг, Лінукс

Нова арійська культура: естетика, стиль, дизайн

Модна тенденція (2003 рік)

Kyiv fashion 2004

Kyiv Fashion 2005

Джинсові вишиванки: “мікс” українського й американського
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи