Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Передвиборчий етап Сонячної революції

Про хід розгортання процесу перетворення України йшлося на черговому зібранні Київського читацького клубу «Перехід-IV» 18 березня 2006 р.
Нагадаємо, що Сонячною революцією називаємо другу фазу сучасного українського націотворення. Річ у тім, що Україна — це геосоціальна істота, яка розвивається в пульсуючому режимі. Кожна її нова доба починається з зачаття і народження нового українського етносу (див. Генеалогія України). Як і у випадку з зачаттям яйцеклітини, етнічне зачаття також відбувається у дві фази :

1) активація «етнічної яйцеклітини»;

2) внесення в неї нової генетичної інформації і зачаття нової соціальної істоти.

Оранжева революція 2004—2005 була першою фазою зачаття нового українського етносу. Активація «української яйцеклітини» привела до різкого підвищення енергетичного тонусу українського народу, виникненню нових внутрішніх зв’язків, громадських організацій та неформальних груп (див. Сонячна Революція) — дивовижна аналогія того, що відбувається під час активації біологічної яйцеклітини.

Сьогодні перетворення України входить у другу фазу — фазу Сонячної революції. Вона радикально відрізнятиметься від першої, Оранжевої фази подібно до того, як інформаційно-запліднююча дія сперматозоїда радикально відрізняється від активації пасивної яйцеклітини. Якщо на першій фазі домінували кількість («разом нас багато — нас не подолати!») і вибух емоцій на старій інформаційно-світоглядній базі, то другу фазу визначатимуть якість («нас мало, але ми переможемо!») і ясне, раціональне мислення на новому інформаційно-світоглядному фундаменті. На Сонячній фазі «українська яйцеклітина» запліднюється новою етногенетичною інформацією — новими світоглядними ідеями та істинними знаннями, які починають її перетворювати на нову біосоціальну істоту.

Поширення перетворюючої інформації на сьогодні здійснюється двома головними напрямками:

1. Світоглядний: відновлення цілісного і ясного розуміння природи людини і світу. Практично цей напрямок здійснюється через просування книги Ігора Каганця «ПШЕНИЦЯ БЕЗ КУКОЛЮ. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень». Інформація про цю фундаментальну працю пройшла в серії інтернет-публікацій, в радіоінтерв’ю з автором на «Радіо Свобода» 4.03.06 та в газетах «Галичина», «Поступ», «Нова зоря». Після виборів цей процес відбуватиметься значно активніше.

2. Політологічний: відновлення розуміння природи влади і моделі правдивої держави. Ключовими в цьому інформаційному напрямку можна вважати програмні статті Ігора Каганця «Третій Гетьманат», «Брахманат СПІЛЬНА ДІЯ», «ПОЛІТИЧНИЙ АТРАКЦІОН «ЧЕСНА ДУРИЛЬНЯ», або «знов депутати навколо…», а також програмну статтю Олекси Негребецького «БЕЗПЕЧНО. ЧИСТО. ВЕСЕЛО».

У зв’язку з політичною активізацією України напередодні виборів, цей напрямок інформаційної роботи здійснювався дуже активно. Праця «Третій гетьманат» була видрукувана різними газетами загальним накладом понад 200 000 прим., розширений варіант цієї праці під назвою «Третій гетьманат: політичний аспект» було видрукувано видавництвом МАУП у формі брошури.

Ключові положення концепції переходу до гетьманського політичного устрою були поширені завдяки Українській Національній Асамблеї (№3 виборчого списку до ВР), програма якої «СОНЯЧНА РЕВОЛЮЦІЯ, ТРЕТІЙ ГЕТЬМАНАТ»була видрукувана у формі брошури, а також опублікована в державних ЗМІ, на сайті ЦВК та інших інтернет-ресурсах.

Ідея Третього гетьманату поступово набуває поширення в козацькому середовищі, підтвердженням чого є публікація статті «Третій гетьманат» в 2-му числі газети «Третій гетьманат» (головний редактор Ігор Кравчук), а також наявність в журналі «Гетьман» постійної рубрики «Третій гетьманат».

Про все це, а також інші політичні новини йшлося під час зібрання читацького клубу.

Після цього розмова перейшла до культурних аспектів Сонячної революції. Особливо були відзначені успіхи гурту «Гайдамаки» та новий альбом гурту «Тартак» (Сашко Положинський спільно з фольклорним гуртом «Гуляй-город»). В ході цієї частини зібрання відбулась презентація відеокліпа на пісню Олега Скрипки "Катерина" (одночасно з його презентацією на Майдані Незалежності).

Третя частина клубного зібрання була присвячена практиці застосування технології самозцілення «Живе Слово». Серед іншого, було відзначено ключове значення цієї технології для процесу сучасного расотворення (формування раси нових аріїв) та цивілізаційного переходу.

-----------------------------------------
В тему:

МИ, БРАХМАНИ І КШАТРІЇ, або практика Сонячної Революції

Добра Новина для Четвертого Переходу

УНА знищує віруси!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи