Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Австралія. Власті країни категорично проти легалізації одностатевих шлюбів

Категорія:

Кабінет міністрів Австралії виступив різко проти ухвалення будь-яких законодавчих актів, що легалізували би гомосексуальні шлюби.
«Я не маю наміру допустити того, щоб інститут шлюбу був підірваний яким би то не було шляхом. Традиційне розуміння шлюбу завжди займало особливе місце в австралійському суспільстві», – заявив прем'єр-міністр країни Джон Говард.

Минулого тижня власті столичного округу представили на розгляд австралійського уряду проект закону, що легалізував одностатеві союзи.

У відповідь на це генеральний прокурор країни Пилип Руддок назвав «абсолютно недоречним» прагнення адміністрації столичного округу називати цивільний союз шлюбом.

У свою чергу глава столичного уряду Джон Стенхоуп заявив, що реакція прокурора «оголила гомофобські настрої адміністрації Говарда».


«Варто задатися питанням, чи є реальною причиною висловлювання прокурора той факт, що в Австралії Джона Говарда немає місця гомосексуалістам», – заявив Дж.Стэнхоуп у інтерв'ю радіо Эй-Би-сі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи