Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Одна нація - одна держава - одна команда

Категорія:

Нiчнi святкування в Українi в нiч на вiвторок пiсля перемоги нацiональної збiрної з футболу в 1/8 фiналу чемпiонату свiту вiдбулися без ексцесiв, повiдомили агентству «Iнтерфакс-Україна» в д
Нiчнi святкування в Українi в нiч на вiвторок пiсля перемоги нацiональної збiрної з футболу в 1/8 фiналу чемпiонату свiту вiдбулися без ексцесiв, повiдомили агентству «Iнтерфакс-Україна» в департаментi зв'язкiв iз громадськiстю МВС країни.

Як повiдомили в Центрi громадських зв'язкiв ГУ МВС у м. Києвi, офiцiйних масових святкувань i трансляцiї на майданi Незалежностi не було. Хоча люди й зiбралися на Майданi, аби подивитися гру, їм довелося повертатися або додому, або йти з друзями в бари, кафе i ресторани.

Пiсля перемоги в рiзних районах мiста люди виходили на вулицi, радiсними вигуками, розривами петард i феєрверками вiтали перемогу збiрної.

Багато власникiв авто кiлька годин кружляли мiськими вулицями з нацiональними прапорами, супроводжуючи радiснi крики сигналами клаксонiв, передає «Інтерфакс-Україна».

Водночас, як зазначає мiлiцiя, масовi гуляння стосовно святкування виходу в 1/4 фiналу української збiрної в результатi перемоги над збiрною Швейцарiї вiдбулися без iнцидентiв.

Нiяких серйозних правопорушень увечерi в понедiлок i вночi у вiвторок столична мiлiцiя не зафiксувала.

Як повiдомив заступник начальника управлiння внутрiшнiх справ Донецька iз громадської безпеки Юрiй Седнєв, порушень правопорядку в мiстi пiсля матчу не було.

"Учора були випускнi вечори. Особовий склад гарантував безпеку, тому порушень громадського порядку в планi футбольного матчу не було», – сказав вiн.

У Днiпропетровську матч транслювався на широкому екранi, встановленому на центральнiй площi Ленiна. У мiському управлiннi мiлiцiї агентству повiдомили, що нiяких порушень громадського порядку пiд час перегляду матчу, а також пiсля його завершення не було. Також не зареєстровано жодного звернення в лiкарню швидкої допомоги.

За матчем на великому екранi спостерiгали близько 15 тис. людей – переважно молодь. Правопорядок забезпечували близько 100 мiлiцiонерiв.

До 4.00 у Днiпропетровську тривали масовi гуляння з нагоди перемоги української збiрної.

Сотнi львiв’ян вийшли вночi на центральнi вулицi мiста, щоб вiдсвяткувати перемогу збiрної України з футболу.

Молодi люди з символiкою збiрної України йшли в напрямку проспекту Свободи, до пам'ятника Тарасу Шевченку, вони скандували «Україна! Україна!», спiвали нацiональний гiмн, а проїжджаючi автомобiлi у вiдповiдь сигналили їм клаксонами. Кiлька людей запустили салют. Святкування тривало до свiтанку.

За iнформацiєю львiвської мiлiцiї, нiяких ексцесiв не спостерiгалося.

Як повiдомлялося, збiрна обiграла в нiч на вiвторок швейцарську команду за пенальтi – 3:0 (iгровi 120 хвилин – 0:0).

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи