Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Жаба та Іванов

Успіхи збірної України породили в сусідній республіці „комплекс футбольної неповноцінності” та спалах підліткових ревнощів. Ситуацію не спасла навіть „справа судді Іванова”.
Президент FIFА Зепп Блаттер заявив після матчу між збірними Португалії і Нідерландів (1:0), що головний арбітр гри Валентин Іванов, який видалив чотирьох гравців та показав 12 жовтих карток, мав би показати жовту картку собі. Блаттер сказав наступне: "Я вважаю, що сьогодні суддя матчу не відповідав рівневі його учасників. Жовта картка повинна була бути показана арбітрові".

Комічне суддівство Іванова зробило його героєм сусідньої федерації. На фоні успішних виступів національної збірної України „справа Іванова” має хоч якось компенсувати „комплекс відчуття власного місця”, що в інтерпретації московських ЗМІ має вигляд неохазарської українофобії.

Чи не весь інформаційний простір РФ намагався пояснити перемоги нашої збірної „везінням” та „поганою невидовищною грою”, водночас намагаючись хоч-якось прилучитися та бодай щось вкрасти – в деяких виданнях пролунала теза, що успіх України то насправді успіх РФ. І якщо в Україні ці словесні прояви комплексу неповноцінності сприймали на межі байдужості та співчуття, то на інформаційних теренах федерації ці потуги мали хоч якось виправдати численні безсилі істерики українофобів.

Але все це пусте – абсолютна більшість росіян щиро вболіває за українську збірну, єдину представницю слов’янського світу, що продовжує боротьбу за золото.

Українофобів, яких душить жаба, попереджаємо – надуті жаби мають властивість самовибухати. Ніхто жаліти потім не буде.

Всі ми розуміємо: на фоні мужньої гри збірної України ані підліткові заздрощі, ані „справа Іванова” не мають жодного значення. Україна просто сильніша, і це треба сприймати як даність.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи