Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Скандал в Англії: школярів учили називати християн "свинями"

В арабській лондонській школі дітей вчать ненавидіти євреїв і християн і викладають ваххабізм. Таку заяву, як пише The Guardian, зробив звільнений вчитель.
Більше того, інформацію про всі подібні факти він виклав у скарзі щодо порушення трудових відносин, яку подав до суду. Позивач незадоволений тим, що його несправедливо звільнили і вимагає компенсації в 100 тисяч фунтів за звільнення, а також за расову дискримінацію і репресії.

Колін Кук, 57-річний британець, який прийняв іслам, розповів, що 19 років викладав англійську мову в школі, організованій вихідцями з Саудівської Аравії. Цей учбовий заклад у Західному Лондоні носить назву школа Короля Фада. Там використовуються підручники, в яких євреїв називають "мавпами", а християн - "свинями".

Навчальні посібники спеціально перекладені з арабської мови, розповів вчитель. Зокрема, в текстах сказано, що євреї "займаються чаклунством і чорною магією і поклоняються сатані".

Школярам пропонується назвати "найбільш відштовхуючі риси євреїв" і навести приклади безглуздих релігій, таких, як іудаїзм і християнство. Підсумок подібного виховання очевидний: учні говорять, що хочуть вбивати американців, 11 вересня було хорошою подією, а Усама бен Ладен - герой.

Англійська газета розповідає, що школа, про яку йдеться, була спочатку створена для навчання дітей арабських дипломатів. Проте зараз більшість з тих, які навчаються там 750 учнів - британські мусульмани. У школі проповідується ваххабізм, що переважає в Саудівській Аравії і є екстремальною формою ісламу, яка наполягає на буквальній інтерпретації Корану.

Водночас, адвокат вчителя заявляє, що той зробив винятковий крок, подаючи таку скаргу, а британські школярі піддаються загрозі.

У школі всі звинувачення колишнього вчителя заперечують і кажуть, що його справедливо звільнили за неналежну поведінку. Слухання суду відбудеться в кінці цього року.

За матеріалами NEWSru.com, InoPressa.ru

---------------------------
В тему:

У Канаді заборонили привселюдно забивати жінок камінням

Темний бік імміграції

Брюссельське божевілля: Бельгія забороняє числа 18 та 88

Тейлор: “Расове різноманіття є Божою карою – нестерпною, безкінечною карою”

Нобелівський лауреат висловився на захист свободи слова

Расова війна: саудити забороняють букву “Х”
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи