Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Почому опіум для народу?

За день імітації політичної активності регіонали платять 150 грн, Юля — 100 грн, а нашоукраїнці, які завжди відрізнялися скупістю, — лише 50. Про це відверто повідомляють як електронні ЗМІ, так і самі учасники клоунади в центрі Києва.
Українці вже звикли до того, що про них згадують лише тоді, коли у владному гадючнику виникає якесь непорозуміння, наприклад, когось занадто далеко посунули від корита.

Ну поміркуйте самі, про що нині говорять «слуги народу»? Може, про те, що нас стає щороку менше на півмільйона? Що українців витискають з рідної землі? Що вся ця їхня політреформа — це відверте порушення статті 5 Конституції України, згідно з якою «Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами». Що прийняті ними конституційні зміни — це не правовий документ, а речовий доказ у суді? Що всі вони по суті є злочинцями або пасивними пособниками злочинців?

Аж ніяк! Вони нам говорять про імперативний мандат і порушення регіоналами домовленостей щодо спільного обдирання України (неначе від них можна було чекати чогось іншого). Так і хочеться сказати: «Пацани, а що нам до ваших шкурних проблем? Ми ж розуміємо, що це продовження тієї ж самої «чесної дурильні». І ви знаєте, що ми знаємо, хто ви...»

-----------------------------------------
В тему:

Якщо їх не вбити, вони нас уб’ють (аудіо)

Мракобісся. Текст №1

Чотири цитати для медитацій

РЕФОРМАЦІЯ: 25 ПУНКТІВ

Свято об'єднання олігархів. Вітаємо!

Помаранчеві, соціалісти та “донецькі” збільшують свої капітали

Монако примирив "еліту політичної нації"

Корупційний гадючник, або навіщо Україні нинішній парламент

Внутрішня окупація - війна на знищення

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи