Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мінаретний протест у Швейцарії

Категорія:

У Швейцарії група крайнє правих політиків виступила з ініціативою провести національний референдум з питання юридичної заборони будівництва мінаретів. Плани будівництва кількох мінаретів уже спровокували серію протестів у громадах Швейцарії.

Група політиків із швейцарської Національної партії та Федерально-демократичного союзу вирішили домагатись ухвалення національного закону, що перешкоджатиме будівництву мінаретів, оскільки, на їхню думку, мінарети є символом влади і, окрім того, не відповідають законодавству і загрожуватимуть устрою Швейцарії. Щоб ініціювати референдум, їм треба зібрати 100 тисяч підписів до листопада 2008 року. Якщо на референдумі більшість виборців підтримає ініціативу, то заборона на будівництво мінаретів буде внесена в законодавство країни. «Ми не маємо сумнівів, що досягнемо своєї мети», — каже Ульріх Щлюєр, депутат парламенту від швейцарської Національної партії. — Ми почали лише тиждень тому і вже маємо десять тисяч підписів». До речі, сьогодні в Швейцарії вже є два мінарети — в Цюріху та Женеві. Заклики до молитви з них не лунають.


----------------------------------------------------

В тему:

На данську Русалоньку одягли хіджаб

Ноткер Вольф про ісламізацію: “Толерантність – це добре, але це не означає капітуляцію”

Ґвалт навколо умивалень

Мусульмани хочуть ісламську систему охорони здоров'я

Мусульмани хочуть нашої смерті

Іслам затягує зашморг на Європі

Голландський політик каже про ісламське вторгнення
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи