Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Іслам затягує зашморг на Європі

Категорія:

Іслам повільно але впевнено затягує зашморг на європейській культурі, попереджає німецький журналіст та університетський лектор Удо Улфкоте (Udo Ulfkotte). Традиційні цінності та юридичні стандарти поступово переробляються під мусульманські вимоги.

Під час зустрічі християнських демократів 8 березня у Вецларі (Wetzlar) Улфкоте розказав, що все більше і більше інституцій роблять спеціальні можливості для мусульман. За його словами багато банків відмовляються від так званих “piggy banks” (скарбнички-копилки, що як правило роблять у вигляді порося), тому що вони бояться втратити клієнтів-мусульман. Мусульмани вважають свиню нечистою твариною.

За словами Улфкота німецькі м’ясники, що торгують свининою, знаходяться під прицілом мусульманських екстремістів. Час від часу мусульмани плюють на сосиски, що продаються на відкритих ринках просто неба.

В деяких європейських містах таксисти-мусульмани відмовляються везти собак, навіть поводирів у сліпих. В двох школах в Берлині зроблено два окремі входи – один для германських християн та євреїв, другий для арабів-мусульман і турків.

Починає наступ мусульманський закон шаріату. Банки пропонують “про-шаріатські” інвестиції. Власті Берліну відзначили шаріатського правника, що вирішив сімейну ворожнечу.

На думку журналіста багато німецьких політиків закривають очі на поступову ісламізацію. Вони часто підкреслюють, що значна більшість із 3,5 мільйонів мусульман в Німеччині є мирними мешканцями. Але, зауважує Улфкоте, 40 відсотків переконані, що німецька конституція несумісна з ісламом.

Журналіст вважає, що багато мусульман в Європі демонструють брак толерантності. Щоби їх інтеграція була би успішною, вони мусять адаптуватись до базових європейських цінностей.

Улфкоте каже, що гарним прикладом того, що це можливо, можуть бути індуси. Вони визнають, що європейці їдять м’ясо, хоча індуси вважають корів священними тваринами.


Islam is Taking a Grip on Europe
Wolfgang Polzer, “Journal Chretien”. 10 березня 2007

Переклав Володимир Щербина


----------------------------------------------------

В тему:

Іслам може стати домінуючою релігією в Європі, кажуть експерти

Голландський політик каже про ісламське вторгнення

Через 40 років мусульмани можуть стати в Німеччині більшістю

Тактика “свинячої погрози”

Вісті з "єврабського фронту": про мишей і людей

Ґвалт навколо умивалень

Мусульмани хочуть ісламську систему охорони здоров'я

Расова війна: саудити забороняють букву "Х"

Перемога для свиней: Франція забороняє суп

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи