Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Коли система глючить, я її перезавантажую

Обираючи з двох бід, ти все рівно отримуєш собі біду. А голосуючи проти всіх ти допомагаєш визнати вибори дійсними. Якщо мені доводиться обирати поміж двох бід, я намагаюся не обирати жодної. За бойкот виборів!
На даних виборах у «Свободи» Тягнибока немає шансів перемогти (якби шанси були, його б не підтримала Партія Регіонів — примітка НО). Максимум, що він теоретично зможе отримати — це 10% (якщо пофантазувати). Дана цифра тільки допускає його в парламент, але жодної реальної сили він не отримує. Фактично його вплив на прийняття законів буде мінімальний. На мою думку, його перемога буде рівнозначна програшу.

Потрібна системне перезавантаження — спочатку Конституція, затверджена на референдумі, потім вибори. Самі вибори без зміни Конституції нічого не дають — система залишиться та ж сама і нові люди швиденько переймуть старий досвід та стануть схожими на депутатських старперів. Це закон системи.

Давай розглянемо основні варіанти розвитку подій:

Варіант 1. Ти йдеш голосувати.
Прохідних партій три, ще кілька під питанням. Але в будь-якому випадку ми отримаємо парламент на 90% ідентичний старому. Випливають ті ж самі проблеми, що й з попереднім парламентом. Тобто ми знову отримуємо Україну — віз, який в різні боки тягнуть лебідь, рак та щука. До речі, це не парламент України, а кнесет. Верхівка майже кожної партії складається з євреїв. А самі партії, як би вони не називалися, по своїй суті нагадують ЦК КПРС. Переважна більшість депутатів —це колишні комуністи та комсомольці.

Варіант 2. Ти йдеш на вибори і голосуєш проти всіх.
Ти гордий, що не дав вкрасти свій голос і виразив свій супротив усім. Але це теж звичайний кидок. Пам’ятаєш, як під час виборів Кучми один офіцер повчав солдатів: «Хто хоче голосувати за Кучму, нехай поставить проти його фамілії галочку, а хто проти Кучми — нехай поставить хрестик».

Поясню: спочатку визначається, чи вибори відбулися (якщо проголосувало більше 50%), а якщо відбулися, то визначають, хто скільки голосів набрав. Ти проголосував проти всіх — це означає, що ти допоміг визнати вибори дійсними, але свій голос змарнував. Уяви, наприклад, що «проти всіх» проголосує 10%. Що це бути означати? Що кількість депутатів в парламенті зменшиться на 10 %? Ні, кількість депутатів залишиться незмінною, просто ці 10% відмінусують від загальної кількості і посади роздадуть пропорційно іншим 90%. Тобто, голосуючи проти всіх, ти допомагаєш визнати вибори такими, що відбулися, але твій голос розцінюється так само, як хибно заповнений бюлетень, який просто викидається в смітник.

Варіант 3. Ти бойкотуєш вибори.
Якщо так зробить більше 50%, то вибори визнаються як такі, що не відбулися. Навіщо це необхідно? Потрібне перезавантаження системи. Що станеться якщо ти захочеш встановити нову "Віндовс" поверх старої? Нова теж почне глючити! Якщо ти робиш перезавантаження комп’ютера, то комп’ютер повинен спочатку повністю виключитися і стерти всю інформацію з оперативної системи. Тільки після того, як він повністю виключений, він включається і загружає нову систему.

БОЙКОТ ВИБОРІВ — це мій свідомий вибір, який я зробив сам. Тому мені було дуже приємно знайти однодумців.

Ці вибори треба бойкотувати!

Слава Україні!

Обговорення бойкоту виборів на форумі «Спільна Дія»

----------------------------------------
В тему:

Селекція бойкотом

Нова Угода партії снайперів

Українцю! Це не твоя війна! БОЙКОТ ВИБОРАМ!

БРЕХНЯ!!! Бойкот виборам!

Перезаснування держави

Презентація Нового Суспільного Договору в прямому телеефірі

Новий Суспільний Договір

Як стати арієм

Реформація: 25 пунктів


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи