Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фашисти, фашисти, навколо фашисти

Кожен третій дев'ятикласник вважає, що у Німеччини проживає занадто багато іноземців. Кожен 13-й підліток хоча б раз скоював правопорушення ксенофобського штибу.
Серед німецьких підлітків поширені упередження щодо іноземців. Такі попередні висновки авторів дослідження «Злочинність серед молоді», яке було представлено на конференції земельних міністрів внутрішніх справ 17 квітня.

Як повідомляє газета «Neue Osnabrücker Zeitung», у розпорядженні якої опинилася копія доповіді, на питання «чи підтримуєте ви думку, що у Німеччини занадто багато іноземців?» кожний третій дев'ятикласник відповів «цілком і повністю». Ще третина респондентів вибрала відповідь «більш-менш».

В основу дослідження лягло опитування школярів, яке у 2007 році провело федеральне міністерство внутрішніх справ разом з інститутом кримінологічних досліджень Нижньої Саксонії.

Крім того, за повідомленням німецької інформаційної агенції DPA, кожен 13-й підліток хоча б раз скоював правопорушення ксенофобського штибу, як, наприклад, нанесення свастики у суспільних місцях, чи замахи на майно іноземців. Кожен п'ятий дев'ятикласник вороже налаштований до ісламу.

У дослідженні взяли участь 50 тисяч дев'ятикласників різного походження, з різних куточків Німеччини. Робоча група кримінологічного інституту Нижньої Саксонії рекомендувала міністерству внутрішніх справ провести серед німецьких підлітків ще одне репрезентативне опитування для з'ясування причин ксенофобських настроїв, повідомляє Deutsche Welle.

Джерело: Німецька хвиля


В тему:

Темний бік імміграції

Ксенофобія як захист від геноциду

“Різноманітність” робить нас нещасними?

Українцям – депортація, мігрантам – українські землі і робочі місця

Україна займає 4-е місце у світі за кількістю міжнародних мігрантів

Тейлор: “Расове різноманіття є Божою карою – нестерпною, безкінечною карою”

Расова війна: саудити забороняють букву “Х”

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи