Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Засідання Бельгійського клубу «Перехід-IV»

Головна тема наступного засідання: Про відносну природу будь-якої парадигми. Світоглядна парадигма «Переходу-IV». Вільна тема: Заборона на носіння мусульманських хустин. Етноцид чи: «Als het in Parijs regent, druppelt het in Brussel» («Коли ллє дощ в Парижі, то і в Брюселі накрапає»)?
Для тих, хто прагне більшого

Наступне засідання Бельгійського клубу прихильників «Переходу-IV» (м. Брюгге) відбудеться 14 лютого 2004 р.
за адресою:
Onze-Lieve-Vrouwkerkhof Zuid 6
8000 Brugge
tel.: +32 (0)50 490 525
e-mail: [email protected]

Як нас знайти: ліворуч від центральної церкви Onze-Lieve-Vrouw (Mariastraat) будинок рожевого кольору.

Запрошуються на засідання як прихильники, так і опоненти. Закордонні члени клубу можуть висловлювати свої думки ел-поштою або на відкритому форумі «Переходу-IV», де для дискусії започатковано окрему гілку «Наступне засідання Бельгійського клубу: дискусія он-лайн».

Головна тема наступного засідання:
Про відносну природу будь-якої парадигми. Світоглядна парадигма «Переходу-IV».

Статті в тему:

Структура наукових революцій Станіслав ГРОФ (доктор медицини США), «Перехід-IV», випуск 10
http://www.perehid.org.ua/n10/3.html

Цитата: «Нова парадигма не приймається поступово, під невблаганним впливом очевидності й логіки. Зміна відбувається миттєво, вона схожа на психологічне перетворення або зсув у сприйнятті фігури і заднього плану і підкорюється законові «усе або нічого». Науковці, які обирають для себе нову парадигму, кажуть про те, що їх «осяяло», про несподіване рішення або про спалах прояснюючої інтуїції.»

Арійський стандарт. Українська ідея епохи Великого Переходу. Ігор Каганець, головний редактор журналу «Перехід-IV», 2(4) – 2000, підтеми 1. ПРИНЦИП РАСОУТВОРЕННЯ; 2. ПСИХОЛОГІЯ ВЕЛИКИХ РАС - стр.7-24.
http://www.perehid.org.ua/old.html

Цитата::«Чим масштабніші завдання ми ставимо перед собою, тим більша потреба зрозуміти закономірності розвитку людського роду. Парадоксально, але для того, щоб побачити обриси України третього тисячоліття, потрібно повернутися до часів, «коли все почалося.»

Четверте пришестя Спасителя. Ігор Каганець, головний редактор журналу «Перехід-IV», 3(8) – 2001, підтеми 1. ПЕРЕХІД-I: НЕОАНТРОПИ; 2. ПЕРЕХІД-II: БІЛА РАСА; 3. ПЕРЕХІД-III: АРІЙСЬКА РАСА; 4. ПЕРЕХІД-IV: НОВА РАСА ТА ЇЇ ДУХОВНА ОСНОВА – стр.7-18.
http://www.perehid.org.ua/2001_03.shtml

Цитата: «З погляду психоінформатики розвиток людського роду являє собою послідове чергування відносно плавних періодів кількісного накопичення змін і стрибкоподібних якісних переходів, внаслідок якихнароджуються «еволюційні локомотиви» - раси вищого рівня, які вириваються вперед і поступово підтягують за собою решту людства.»

Вільна тема: Заборона на носіння мусульманських хустин. Етноцид чи: «Als het in Parijs regent, druppelt het in Brussel» («Коли ллє дощ в Парижі, то і в Брюселі накрапає»)?

Міністр Дeвал (Dewael) хоче заборонити носіння учнями та вчителями шкіл Бельгії будь-якої релігійної символіки. Нещодавно подібне рішення було прийнято у Франції та Німеччині. Першими його підтримали бельгійські партії VLD (ліберали) та VlaamsBlock (націоналісти).

До зустрічі,
Президент клубу Тоня Білоус


----------------------------------------------------

В тему:

У Бельгійського читацького клубу “Перехід-IV” – річниця

Бельгійський клуб “Перехід-IV” на вечорницях “Нашої школи” м. Антверпена

Бельгійський читацький клуб “Перехід-IV” – “Вперед!”

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи