Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хто б мав сумнів...

Представниця України, чудова співачка Руслана пройшла до фіналу конкурсу “Євробачення”.
Вітаємо всіх прихильників справжнього українського “драйву”. Руслана впевнено виступила у півфіналі “Євробачення” і пройшла у фінал, який відбудеться 15 травня.

Цікаво, що веб-сайт Eurovision Song Contest одразу по закінченні конкурсу першу ж інформацію (о 00:02 за київським часом) подав саме про Руслану.

На самому концерті публіка відверто найбільш емоційно вітала Руслану. І хоча за результатами телефонного голосування оголосили 10 фіналістів, але не сказали їхній рейтинг (щоб усі у фіналі були у рівних умовах) – немає сумніву, що Руслана була у першому рядку.

Тепер для Руслани головне – не втратити голову від успіхів і не менш потужно виступити у фіналі. А тут у неї будуть й більш потужні конкуренти. Окрім того, треба виступити так, щоб не змогли нашкодити недолугі технічні працівники (Відомий український співак Олександр Пономарьов одразу по закінченні конкурсної програми виступив у студії УТ-1, де завдав нищівній критиці турецького звукооператора. На його погляд турецькі звуко- та телеоператори дуже погано працюють, через що виступ Руслани на телеекрані виглядає помітно гірше, ніж був насправді).

Але, незважаючи ні на що, “тримаємо кулаки” за Руслану. Сподіваємось, що наші прихильники за кордоном допоможуть Руслані отримати так необхідні бали під час телефонного голосування у фіналі.


----------------------------------------------------

В тему:

Список телеканалів, що транслюватимуть пісенний конкурс “Євробачення” у країнах Європи

Переможна хода “Диких танців”

“Дикі танці” ламають сцену

Останні приготування до “Євробачення”
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи