Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські пістолети стріляють «із-за рогу»

Світ:

Нову розробку українських конструкторів — пристосування до пістолета, що дозволяє прицільно вести стрілянину, знаходячись в укритті, планується представити на Всесвітній виставці озброєнь в Абу-Дабі.
Про це повідомив ректор Одеського юридичного інституту Національного університету внутрішніх справ Олександр Долженков. Пристосування було розроблено фахівцями лабораторії інституту, що знаходиться в складі «Укрспецтехніки».

За описом ректора, нове пристосування — це система укріплених на пістолеті датчиків, що передають оптичне зображення на щиток шолома стрілка. Пристосування адаптоване для використання на пістолетах “Fort-12”, що знаходяться на озброєнні, і не має аналогів у світі. Прототип пройшов апробацію й одержав позитивні відгуки. Зараз завершується виготовлення дослідної партії в 50 зразків. Від початку робіт до дослідної партії пройшло 2 роки — вкрай малий термін у практиці розробки озброєнь.

Над стрілецькою зброєю, що дозволяє стріляти, знаходячись поза прямою видимістю, працюють також в Ізраїлі, але там розробляють автомати і рушниці. Причому в представлених Ізраїлем розробках використані зовсім інші ідеї і конструкції, уточнив Олександре Долженков — повідомляє www.ukrinform.gov.ua.

--------------------------------
В тему:

Зброя як бізнес

Зброя для генофонду

Людина і пістолет. Хто винний і що робити?

Дайте, депутати, в руки пістолет...

МВС проти озброєння українських громадян пістолетами та револьверами

Полеміка про зброю

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи