Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“Тілом в небо”

Львівський режисер Тарас Химич, відомий за низкою видних кліпів зокрема для Тартака, Танка на Майдані Конго та Скрябіна, після здачі відео власне для ТНМК “Та Ти Шо!”, прем’єра якого загадується попередньо на перші дні січня, обіцяє з головою поринути в доробляння свого некомерційного кіно-музичного проекту “Тілом В Небо”.
Нагадаємо, що Тарас і його соратник Любомир Соломченко намагаються винайти небачене до цього поєднання зорового та звукового рядів, і до створення останнього вже долучилися Сашко Положинський з Тартака, Андрій Середа з Кому Вниz та Андрій Підлужний з Нічлави. Окрім цих відомих піснярів у стрічці лунатиме голос ще одного митця, можливо, не стільки відомого у столичних та всеукраїнських колах, поза тим непогано знаного у Львові – це учасник гурту Дивні на прізвисько “Зомбі”. Дослідницька двійка обіцяє, що 15 хвилинна стрічка “Тілом В Небо”, створення якої триває коло двох з половиною років, нарешті під весну можна буде виносити на люди. “Про точний день оприлюднення зараз не йдеться, бо ми будемо відштовхуватися від останньої крапки в монтажі стірчки,” – каже Тарас Химич. – “Як тільки ми все зліпимо, то за два-три тижні по тому і зробимо презентацію”.

 Робочі моменти зйомок

--------------------------------------------------

“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua


----------------------------------------------------

В тему:

“Важливішим із мистецтв для нас є кіно...”

Кіно від Фоми

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи