Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Разом нас вже більше!

Двомовна українсько-польська версія хіта Помаранчевої революції “Разом нас багато” була презентована під час святкування 10-річчя Центру громадських молодіжних організацій Волині “Наша справа” 15 січня групою “Ґринджоли” та відомим польським шоу-меном з Варшави Робертом Лещинським.
Всі українські та польські гості надзвичайно позитивно сприйняли новий варіант найпопулярнішого хіта Помаранчевої революції. Та й сама якість вразила всіх – польську частину пісні виконували 12 найпопулярніших хіп-хоперів Республіки Польща та наші хлопці з “Ґринджолів”. До того ж це не просто переклад українських слів синглу. Там зміст навіть глибший, де є і заклик “не думати про мільйони, стоячи біля мікрофона,” і згадка про Лукашенка, до якого теж колись дійде хвиля демократичних революцій. Словом, презентація пройшла на ура!

І справді, коли нас багато, ми здатні на все. З друзями із сусідньої Польщі та всіма нашими колегами та активістами у НАШОЇ СПРАВИ стало ще більше прихильників! Тому ми з оптимізмом дивимося в майбутнє, бо 10 років – це ще дитинство, а попереду – юність і розвиток. То ж нам ще творити і творити! За цей час ми зібрали навколо себе багато обдарованих молодих людей з різних держав, дали поштовх для їхнього подальшого розвитку і причин зупинятися поки не бачимо!


----------------------------------------------------

В тему:

«Ми разом, нас багато!»

Пісні помаранчевого майдану

Слухати всім!: Марш об'єднаної нації

Музика з “барикад”

Музика і революція
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи