Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Пісні помаранчевої революції

Вій разом з гудцями-однодумцями підготував до видання збірку, яка покликана стати альтернативною до “помаранчевих” збірників, які почали було з’являтися наче гриби після дощу.
Остаточна назва платівки ще не визначена, а наразі розглядаються дві версії: “No Comment” і “Ми є”. До неї увійдуть виконавці, яким не випало часто виходити на головну сцену “помаранчевої” революції на Майдані Незалежності у Києві, і які здебільшого виступали на альтернативних площадках, наприклад у наметовому містечку. Учасники збірки головно представляють т.зв. “неформатну” сцену, хоча є доволі відомими далеко не у вузьких колах. Заковикою збірки буде взаємо перев’язаний порядок розташування награнь. Наприклад, спочатку гратиме Володимир Кушпет на лірі, а потім трек переходитиме у річ “Ліра” від гурту Кому Вниz і т.д. Всі учасники збірки добровільно відмовилися від винагород, тому диск має мати доступну ціну за собівартістю.

У рамках проекту загадується концерт на підтримку видання, в якому візьмуть участь більшість виконавців, поданих на компакт-диску. Затійники “No Comment / Ми є” стверджують, що виходячи з досвіду проведення подібних заходів, слухачем та відвідувачем таких концертів є переважно люди від 17 до 45 років, з прогресивними поглядами на життя, яскравим виявленням громадянської позиції, незалежні в коштах. Допомогти здійснити задумане погодились видавництво «ЕтноДиск» та видавничо-впровадницька спілка «Темпора».

За довідками та з пропозиціями можна звертатися до Сергія Литвинюка за тел. 8-050-299-55-41 ачи скринькою [email protected][email protected].

Робочий зміст збірки в довільному порядку (може додатися ще кілька стежин):
1. Арахнофобія
2. Щастя
3. Калич
4. Тінь Сонця
5. Самі Свої
6. Орkеstp Янkи Козир
7. Перкалаба
8. Вій
9. Кому Вниz
10. Ворождень
11. Едуард Драч
12. Рутенія
13. Ніна Матвієнко
14. Володимр Кушпет
15. Мотор`ролла

---------------------------------------

До речі. Пара поважних аудіофільних російських часописів “Салон Audio Video” і “Автозвук” своє друге число за поточний 2005 рік випустили з видним музичним додатком: компакт-збіркою під назвою “Дєті разних народов. Ethno Rock Collection”. 13 стежин охопили рок-народницькі гурти з колишніх республік СРСР, в тому числі й з України. Представляти наші підмостки упорядники збірника доручили гуртові Вій з піснею “Лист додому” (плита 2004 року “Хата скраю села”). З повним змістом збірки можна ознайомитися на сторінці Вія www.viyfrom.kiev.ua.


----------------------------------------------------

В тему:

Пісні помаранчевого майдану

Музика з “барикад”

Музика і революція

Музика і політика

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи