Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“Мухи” залучають волиняк до спільної творчості

31 січня луцька ватага ФЛАЙzzzА розпочала втілення давнього задуму: записати спільну річ з рівенчанами Ot Vinta.
Того дня чільник “мух” Андрій “Тіма” Тимчук передав свою демо-версію до Рівного, аби укробільники засіли над створенням музичного оздоблення пісні про чорно-білий телевізор “Два Кольори”. Однак не лише з Волинянами співпрацюють “флайзівці”. Минулого тижня до музик на гостину завітали запорожці – гурт Хорта, відомий раніше як Спідвей. Хорта ще раз підтвердила зацікавленість у створенні спільного доробку з ФЛАЙzzzОЮ, і трапиться то, напевно, навесні цього року.

Водночас інший виходець з Луцька Сашко Положинський дав кілька порад стосовно ведення відеополітики ФЛАЙzzzИ. Знаменитий “не герой України” порадив летючій трійці першим знімати відеокліп на річ “Сонце”. Станеться то десь у квітні-травні цього року, і скоріш за все закеровуватиме зйомками Олег Артим з Фактично Самих. На друге місце Сашко порадив поставити річ “Марина”, а третьою офільмовувати каже забійник “Шуруй звідси!”. ФЛАЙzzzА вирішила прислухатися до настанов іменитого земляка і збирається чітко дотримуватися порад Положинського. Тим більше, що записана свого часу спільна пісня з Тартаком “Джамайка” і до нині користується доволі доброю популярністю.

Втім, до кліпів ФЛАЙzzzІ треба ще долетіти, а ось запис пісні “Небезпечна зона”, складеної свого часу гуртом М.С.Фіра (колишньою ватагою керманича Андрія “Тіми” Тимчука) вона завершила вже. Записали стежину на Луцькій звукотвірні “Глорія”. Без допомоги збоку не обійшлося: Ромко Сорока робив оркестрове оздоблення пісні, гітарні партії додали хлопаки з гурту Своя Сорочка. А ось до пуття річ доводилася таки в Києві, на студії Ігоря Боцеровського, який свого часу і заснував у Луцьку звукову майстерню “Глорія”.

Гурт ФЛАЙzzzА

“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua


----------------------------------------------------

В тему:

“Мухи” продовжують кліпати пісні

ФлайzzzА !

Цікаве життя волиняк із “ФЛАЙzzzИ”

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи