Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ФлайzzzА !

Польоти музичної мухи в Інтернеті.

Луцька льотнолюбна ватага ФлайzzzА дотримала обіцянки і в перших числах жовтня вилетіла у Світову Мережу за курсом flyzzza.narod.ru. Наразі сторінка в розробці, однак вона обіцяє бути зробленою з волинським виваженим смаком та ошатністю, а головне – з притаманним гуртам цього краю легкістю і гумором. Прикметною особливістю сайту є наявність численної кількості потрійного “zzz” в оздобленні, а також розділ “zzz-фішечки”, чого немає ні у кого. Нагадаємо, що триває оголошений Флайzzzою конкурс на найдотепніше зображення значкової мухи та назви гурту: свої пропозиції можна надсилати за адресою, зазначеною на flyzzza.narod.ru. Нещодавно, до речі, свої замальовки подарував “мухам” на спільному концерті ватажок рівненського Ot Vinta Юрко Журавель. На додачу до всього от-вінтисти запропонували Флайzzzі ще й зліпити спільний музичний проект. Що вийде, коли змішати реґґі та укробіллі – ватаги самі поки що не знають.

Одночасно ФЛАЙzzzА вперто взялася за нарощення своєї присутності в радіопросторі і вслід за “Змією”, випущеною місяць назад, днями дістала з печі свіженьку річ “Марина”. Цю пісню гурт заледве врятував, оскільки робочі нариси до неї загубилися два роки назад, тому музики мусили награння пригадувати і перегравати його заново. У зв’язку з успішним віднайденням “Марини” після винесення запису зі студії ФЛАЙzzzА влаштувала затишну презентацію співанки, що називається у “вузькому колі” приятелів, соратників, новинарів і просто відвідувачів в одній з місцевих пивниць. Незабаром “Марина” надійде до радіопростору.
 



“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua

----------------------------------------------------

В тему:

Цікаве життя волиняк із “ФЛАЙzzzИ”

Що свіжого в українському музичному Між-Мережжі

Новини українського музичного Між-Мережжя

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи