Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Новітні дослідження показали, що гомосексуалісти живуть в середньому на 20 років менше

Світ:

Гомосексуалізм виявився небезпечнішим, ніж куріння та ожиріння.
Доктор Поль Камерон (Dr. Paul Cameron), президент Інституту дослідження сім’ї (Family Research Institute), розташованого в Колорадо науково-дослідного центру, оголосив сьогодні (6 червня), що у черговому випуску за 2005 рік реферативного журналу Psychological Reports будуть опубліковані матеріали нового дослідження про гомосексуалістів.

Це дослідження дає додаткові докази того, що практика гомосексуалізму з відповідним стилем життя скорочує тривалість життя приблизно на 20 років.

“Некрологи свідчать, що геї рідко досягають старості.” – каже Камерон. – “Фактично, їхні некрологи доводять, що заняття гомосексуалізмом коштує від 15 до 25 років життя, вони доводять, що гомосексуалізм небезпечніший, ніж куріння або ожиріння.”

“Було зібрано понад 10 тисяч некрологів геїв з різних гомосексуалістичних публікацій. Чи можуть некрологи, що публікуються в гомосексуальній пресі, давати уявлення про смерть геїв загалом?” – запитує Камерон.

Нові дослідження, які можна порівняти з даними Центрів Контролю Хвороб - ЦКХ (Centers for Disease Control) показують, що можна.

Гомосексуальна газета The Washington Blade значну частину сторінок відводить для публікації некрологів. Відсоток смертей від СНІДу, зафіксованих у цих некрологах, співмірний з відсотком смертей від СНІДу серед чоловіків, що мали сексуальні контакти з чоловіками, зафіксованими ЦКХ за період з 1994 по 2000 рік. Як не дивно, бачимо повне співпадіння. Ефект від нової лікувальної суміші проти СНІДу однаково очевидний в обох цих джерелах даних. В 1994 році ЦКХ давав середній вік смерті від СНІДу для гомосексуалістів – 39 років; дані The Washington Blade – 40 років. В 2000 році ЦКХ повідомляв про середній вік смертей – 43 роки, дані The Washington Blade – 42 роки. Співмірні між собою дані були зафіксовані й для інших параметрів смертей.

Дані ЦКХ свідчать, що 9% гетеросексуалів, померлих від СНІДу, мали принаймні 65 років. Але менше 4% гомосексуалістів та наркотично-залежних IV ступеню, що померли від СНІДу, досягли 65 років.

“Ця знахідка дає суттєве підтвердження нашим попереднім відкриттям,” – каже Камерон, що очолює дослідження. – “Якщо комусь недостатньо фактів у цьому повідомленні – до ваших послуг дані ЦКХ. Ці дані свідчать про значний прогрес у медикаментозній боротьбі з ВІЛ – він навіть вплинув на смерті від інших медичних причин. Сьогодні середній вік смерті гомосексуалістів, судячи з некрологів, наближається до 60 років – приблизно такий же і у лесбіянок. А середній вік смерті дорослих людей приблизно 80 років. Тобто різниця в 20 років, про що ми повідомляли ще 15 років тому, залишається.”


Результати дослідження “Некрологи геїв фіксують дані, близькі до офіційних даних смертей від СНІДу” (Gay obituaries closely track officially reported deaths from AIDS) можна буде прочитати в науковому журналі Psychological Reports (2005, (Volume 96: pp. 693-697).


New Study Shows Homosexuals Live 20 Fewer Years
“Dakota Voice”, 6 травня 2005 року

Переклад “Народного Оглядача”


------------------------------
В тему:

Від Homosapiens до Homosexuals

Хроніка виродження: Швейцарці проголосували за права гомосексуальних партнерів

Папа проти шлюбів. Гомосексуальних

Ватикан почав міжнародну кампанію проти одностатевих шлюбів

Свято на вулиці Політкоректності

Голубі обрії Пентагону
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи