Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Євреї багато говорять про Голокост?

Категорія:

Антидифамаційна ліга вирішила з’ясувати, наскільки сильні в Європі антисемітські настрої.
Для цього ліга провела соціологічне опитування у дванадцятьох європейських країнах. В опитуванні взяло участь 6 тисяч респондентів — по 500 у кожній країні. Самі шокуючи результати були отримані в країнах – “новачках” Євросоюзу – Польщі та Угорщини.

На питання “Чи занадто багато говорять євреї про те, що з ними відбулося в Голокост?” позитивно відповіли 48 відсотків громадян ФРН і 52 відсотка жителів Польщі. Поділяють таку думку і 49 відсотків італійців. Схожі результати були отримані у Швейцарії. І тільки 34 відсотка громадян Франції думають, що тема Голокосту надто займає євреїв. Мабуть, самої терпимою у цьому питанні виявилася Великобританія - згаданої думки дотримуються лише 28 відсотків підданих Об’єднаного Королівства.

Представники ліги задавали респондентам і таке питання: “Чи вважаєте Ви, що євреї в більшій мірі віддані Ізраїлеві, чим свої країнам?”. У середньому, 43 відсотка європейців погодилися з цим висловленням: так вважають 50 відсотків німців, 55 відсотків італійців, 51 відсоток іспанців, 52 відсотка поляків, 43 відсотка данців та 38 відсотків британців. Самими “м'якими” у цьому питанні виявилися французи, 29 відсотків яких звинуватили євреїв у “зраді батьківщині”.

На питання, а чи не занадто багато впливу зосереджено в єврейських руках у світовому бізнесі, позитивно відповіли 55 відсотків угорців і 54 відсотка іспанців. Згідні з цим висловленням лише 24 відсотка німців і приблизно стільки ж французів. У Великобританії надлишок фінансово-економічної моці в руках євреїв вбачають тільки 16 відсотків жителів туманного Альбіону.

Крім того, 20 відсотків європейців продовжують звинувачувати євреїв у смерті Ісуса, а 29 відсотків – стверджують, що на їхнє ставлення до євреїв впливають дії Ізраїлю.


----------------------------------------------------

В тему:

Французька ліберальна інтелектуальна еліта звинувачується у антисемітських настроях

Конференція "Діалог цивілізацій: сіонізм – найбільша загроза сучасній цивілізації"

Антисемітизм в умовах глобалізації як право нації на самовизначення

Берлінська конференція з антисемітизму дозволила критику євреїв

Кожен третій європеєць – антисеміт

Причини росту антисемітизму в Європі

Єврейські ярлики
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи