Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 9

Пастор Грін: „Гомосексуалізм - абсолютно протиприродне явище, ракова пухлина суспільства”

Світ:

В Швеції священики і юристи сперечаються про права секс-меншин. Напередодні у Верховному суді Швеції почався розгляд справи пастора, який в своїй проповіді засудив гомосексуалізм, передає шведське інформагентство ТТ.
В липні 2003 року пастор Оці Грін (Ake Green) в своїй проповіді заявив про те, що гомосексуалізм є "абсолютно протиприродним явищем, раковою пухлиною суспільства". В результаті його звинуватили в розпалюванні ненависті по відношенню до однієї з груп громадян. В червні 2004 року суд засудив Гріна до місяця тюремного ув’язнення. В січні поточного року суд більш високої інстанції скасував колишнє рішення і вирок, визнавши пастора невинним. І ось тепер справа дійшла до Верховного суду, передає РІА «Новини».

Грін наполягає на тому, що в своїй проповіді він керувався виключно текстами Біблії.

Розгляд щодо цієї справи ще більше збільшив пристрасті в середовищі шведських духовних осіб, які вже півмісяця активно сперечаються про те, чи мають право сексменшини на церковне благословення свого союзу.

Церковний збір у шведському місті Уппсала 27 жовтня більшістю голосів (160 проти 81) ухвалив рішення про те, що священики можуть давати церковне благословення офіційно зареєстрованим одностатевим союзам.

Це рішення викликало масу обурення в середовищі священиків, які засуджували гомосексуалізм. Протягом двох тижнів понад 700 шведських священиків підписали протест проти рішення Церковного збору. ForUm

--------------------------------
В тему:

Від Homosapiens до Homosexuals

Ватикан почав міжнародну кампанію проти одностатевих шлюбів

Свято на вулиці Політкоректності

Голубі обрії Пентагону
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи