Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ліберальні цінності – це не шаурму продавати

Категорія:

Влада Голландії має намір показувати іммігрантам, що хочуть оселитися в країні, фільм з гомосексуалістами, що цілуються, та голими жінками, що купаються. За реакцію іммігрантів, зокрема з мусульманських країн, влада буде судити про те, чи спроможні вони сприймати ліберальні цінності, повідомляє People's Daily.
Починаючи з 15 березня спеціальний DVD, на якому, окрім іншого, присутні кадри з охоплених злочинністю гетто, куди можуть потрапити жити іммігранти, буде належати до тесту з мови та культури Голландії, що його мусять пройти усі бажаючі лишитися в країні.

Від тестованих очікується, що вони впізнають принца Вільгельма Оранського, який жив в XVI столітті, зуміють назвати країну, з якої родом спадкова принцеса Максима (правильна відповідь – Аргентина), а також відповісти на запитання, чи дозволено в Голландії бити жінок та робити їм обрізання.

Бажаючі жити в Голландії будуть проходити тест в одному з 138 посольств країни по усьому світі.

Міністр по справах імміграції Нідерландів Ріта Вердонк на псевдо „залізна Рита”, відома своєю жорсткою політикою щодо іммігрантів, вже запровадила обов’язкове для іммігрантів відвідування так званих „занять з інтеграції”, підвищила віковий ценз для вступу у шлюб для чужоземців, а також постановила позбавляти виду на проживання іммігрантів, що скоюють дрібні злодіяння. Вона навіть говорила про заборону паранджі. Згадані заходи були певною мірою викликані вбивством ісламським фанатиком в 2004 році голландського режисера Тео Ван Гога, що зняв стрічку про ущемлення жінок в мусульманських країнах.

Правоцентристський уряд прем’єра Яна Петера Балкененде вважає, що тести, які вже викликали протести з боку мусульманських організацій і правозахисників, допоможуть об’єктивно оцінити готовність кандидатів на нідерландський образ життя та їх бажання інтегруватися. NEWSru

---------------------------
В тему:

Біженців в Україні стане більше ніж українців через 5 років

Темний бік імміграції

Ксенофобія як захист від геноциду

“Різноманітність” робить нас нещасними?

Українцям – депортація, мігрантам – українські землі і робочі місця

Україна займає 4-е місце у світі за кількістю міжнародних мігрантів

Тейлор: “Расове різноманіття є Божою карою – нестерпною, безкінечною карою”

Брюссельське божевілля: Бельгія забороняє числа 18 та 88

Тейлор: “Расове різноманіття є Божою карою – нестерпною, безкінечною карою”

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи