Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хроніка виродження: Комітет у сенаті Каліфорнії підтримав викладання «сексуального різноманіття» у школах

Категорія:

У Юридичному комітеті Сенату штату Каліфорнія минулого тиждня було прийнято фінансування закону, який буде зобов’язувати публічні школи вчити школярів усіх классів про «суспільні внески» сексуальними меншинами, а саме гомосексуалістами, транссексуалами та бісексуалами.
Сенатський білль СБ 1437, який був проголосований усіма трьома демократами, що були у складі Юридичного комітету, так само зобов’яже усі Каліфорнійські школи закупити навчальні підручники, які «правильно» б висвітлювали «сексуальне різноманіття нашого суспільства».

Цей білль спочатку заборонив президіям шкіл штату Каліфорнія адаптувати усі «підручники або інші друковані матеріали, які б негативно віддзеркалювали будь-яку сексуальну поведінку». Але пізніше була внесена поправка, яка наголосила, щоб у ВСІХ шкільних Програмах були тільки позитивні висвітлення гомосексуалістів, бісексуалів, та транссексуалів.

Кампанія, яка пропагує гомосексуальне життя до загально прийнятого рівня свідомості суспільства у Американських середніх школах — знана серед адвокатів содомізму як «надання ексцентричності шкільним програмам» — агресивно велася з 1980-их. Усі головні Американські телевізійні канали, один за другим, активно підтримували цю кампанію, дивлячись на бісексуальність як на щось дуже модне.

Результатом цих «об’єднаних зусиль» стало величезне зростання кількості американських підлітків, у яких ставлення до «експериментального сексу» стало надзвичайно легким, що було немислимим лише одну генерацію тому.

Переклад НО

---------------------------------
В тему:

У Європу чи в ЄЕПу?

Ватикан почав міжнародну кампанію проти одностатевих шлюбів

Свято на вулиці Політкоректності

Голубі обрії Пентагону

Політкоректний Фашизм
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи