Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Московські попи переіменували Кіровоград...

Світ:

Московські попи нахабніють і поводяться, як в себе вдома, самотужки повертаючи місту російську назву та чинячи певний тиск на громадську думку.
В наступному 2004 році в Кіровограді готуються відмічати ювілей міста. До свята кожний готується по-своєму: дехто “попереду паровоза”. Серед них і священослужителі УПЦ МП. Цій категорії громадян України трохи забракло терпіння та здорового глузду, і мабуть саме з цієї причини на храмах міста почали зявлятися таблички з словами “м.Єлісаветград”. Інше пояснення поведінці церкви сусідньої держави в Україні важко знайти. Змінили і назву єпархії, яку на богослужіннях називають – “Єлісаветградською і Олександрійською”.

А тим часом йде великий спротив проти навіть обговорення українських назв міста, серед яких є два історично обгрунтовані: Кучмань та Новокозачин.

У Кабінеті Міністрів України, як стверджує місцева “Вечірня газета”, готується спеціальна Постанова, якою будуть передбачені кошти на підготовку міста до 250-річчя. За рахунок цих коштів планується відтворити історичну забудову міста. У першу чергу буде відреставровано приміщення музично-драматичного театру імені Кропивницького, а також упорядкована історична пам’ятка — Фортеця Святої Єлисавети.

Міська влада планує звернутися до підприємців з проханням допомогти у реставрації фасадів будинків.

Ювілей наближається, але дехто йде попереду паровоза. На відміну від першоквітневого жарту місцевої газети “Репортер”, подібні дії церковних діячів промосковської конфесії сприймаються провокативно. Московські попи нахабніють і поводяться, як в себе вдома, самотужки повертаючи місту російську назву та чинячи певний тиск на громадську думку. Як дивиться прокуратура на жарти московських попів? Чому в Кіровограді місто переіменовують ті, кому це по рангу не можна робити : партія “Русский блок” та її попи?


В тему:

“Учєніє Ісуса Хріста всєсільно, потому што оно вєрно”?

Обережно: в Києві з’явились агресивні зграї ченців-сквотерів!

Різдвяні утиски помітні неозброєному оку
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи