Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Південна Африка: АНК починає етнічні чистки

Режим чорних примушує білих продавати свої ферми.

Сьогодні у Південній Африці все ще проживають 8107 білих фермерів. Уряд Південної Африки дав їм 6 місяців на згоду продати свої ферми, в противному випадку їх буде етнічно “вичищено”.

Більшість чорних, що живуть в Південній Африці, є нащадками не-південно-африканців, які потрапили сюди як дешева робоча сила в епоху апартеїду, і через це аж ніяк не можуть претендувати на землю. Незважаючи на це, правлячий комуністичний Африканський Національний Конгрес (АНК) використовує расову політику для підтримки своєї популярності в умовах наростання хвилі злочинності, що насунулась на країну після приходу АНК до влади.

До свого приходу до влади у 1994 році АНК обіцяв повернути чорним 30 відсотків ферм, що належать білим. Ця примхлива політика крадіжки землі у білих, що протягом поколінь працювали на ній, була підтримана лейбористським урядом Об’єднаного Королівства.

Чорний міністр сільського господарства та земельних стосунків Лулу Ксінґвана (Lulu Xingwana) заявив: “Ми більше не витрачатимемо часу на переговори з людьми, які відмовляються бачити трансформацію нашої країни. З цього моменту ми будемо вести переговори лише протягом шості місяців, і в разі невдачі буде мати місце експропріація.”

Ця політика віддзеркалює підтримане АНК захоплення земель у сусідньому Зімбабве, де державний тероризм використовується для перерозподілу ферм, які належать білим, на користь чорних, що призводить до голоду та розвалу сільськогосподарської економіки країни.


South Africa: ANC Begins Ethnic Cleansing
“National Vanguard”, 14 серпня 2006.

Переклав Володимир Щербина


Від “Народного Оглядача”: Деякі “українські” можновладці також хочуть масово завозити в Україну “дешеву робочу силу” з Африки та Азії. А в Європі та Російській Федерації цей процес вже йде повним ходом...


----------------------------------------------------

В тему:

Південноафриканські “злочинні” блоги демонструють жах “чорного правління”

Опинившись на краю прірви, уряд Зімбабве закликає білих фермерів повернутись

У польській столиці існує держава в державі

Україну заселяють нелегальними мігрантами

Українська молодь проти інородців

Одеса проти нелегальної міграції

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи