Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Одяг для офіс-менеджера

Віднині українські “білі комірці” (тобто менеджери, інженерно-технічні працівники, дослідники, політики, чиновники тощо) мають можливість вдягатись відповідно до міжнародного стандарту і одночасно – чисто по-українські. Допоможе їм в цьому “Рідна мода”.
Українцем бути модно, українцем бути престижно. Багато хто хотів би й зовнішніми ознаками підкреслити свою належність до великої нації. Як це зробити? Можна, як спортивні вболівальники, вдягнути футболку з національними кольорами. Або можна вдягнути вишиванку. Але ж справжня вишиванка – це річ коштовна, і має урочистий вигляд. Її добре вдягнути на якесь свято, фестиваль, урочистий захід. А “білі комірці” потребують практичного повсякденного одягу, що вписується в існуючі стандарти.

Допоможе їм в цьому крамниця “Рідна мода”. Відділ пропонує два варіанти сучасного українського одягу для “білих комірцв”.


Сучасна білосніжна ділова сорочка стандартного покрою. Можна носити з брюками, джинсами, з діловим костюмом (при цьому не потребує краватки). Виробляється зі стандартної сорочечної тканини (67% пе, 33% віс.), легко переться та прасується. Машинна вишивка хрестиком із зображенням козацької восьмикутної зірки червоного кольору (справа на фото показано узор в більшому масштабі). Вишивка на планці на груді, планка прикриває гудзики. На груді дві кишені з вишивкою. Виробництво: м. Миколаїв.

Вартість сорочки 175.00 грн.

Станом на 28.11.2006 наявні розміри:
р.48, ріст 176 см.
р.50, ріст 176 см.
р.52, ріст 176 см.


Чоловічі краватки ручної вишивки роботи київської майстрині Людмили Андрущенко. Вишивка хрестиком, розмір стежка (по діагоналі) – 2 мм. Краватки всередині прошиті “потаємним” швом, добре тримають форму, не “коробляться”. Краватки можна прати (звичайно, що без вибільнику) та спокійно прасувати. Краватки цієї майстрині є в гардеробах кількох відомих українських політиків.

Вартість краватки 250.00 грн.

Станом на 28.11.2006 наявні такі краватки:
- з гуцульським червоно-зеленим орнаментом L=45 см.
- сіро-кремова L=48 см.
- червоно-рожева L=48 см.
- синьо-блакитна L=50 см., L=59 см.
- коричнево-кремова L=45 см.

Можливе виконання краваток на замовлення необхідної довжини


Мешканці України можуть придбати такі сорочки та краватки (а також багато чого іншого) в інтернет-крамниці “Рідна мода”. Або написати на адресу [email protected]. В рядку “Тема” вкажіть “Діловий одяг”. Сорочки та краватки надсилаються післяплатою (оплата на пошті по отриманні бандеролі).


----------------------------------------------------

В тему:

Український рок-одяг

За здоровий український мілітаризм!

Шанувальникам Нестора Махна

“Рідна мода” готується до зими

Нова арійська культура: естетика, стиль, дизайн

Проект Сенсар: мова, одяг, Лінукс

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи