Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Раб повинен бути толерантним

Категорія:

До зйомок документального фільму "Хто твій сусід?" приступила телевізійна група Першого національного каналу українського телебачення. Телевізійний фільм, присвячений проблемі виховання в українському суспільстві толерантності, боротьбі з проявами расизму, ксенофобії і антисемітизму, розповідає про проект "Холокост і навчання толерантності", який проводили протягом останніх трьох років в Україні Єврейський фонд України, єврейські і українські організації, Будинок Ганни Франк (Нідерланди).

Герої фільму - школярі, вчителі, громадські і політичні діячі України і Нідерландів, що успішно здійснюють цей проект в Україні.

Зйомки фільму проходитимуть в Амстердамі і Києві, в малих і великих містах України; у школах і громадських центрах України; на вулицях міста і сіл нашої країни.

Спонсорами фільму виступили Президент Єврейського фонду України Олександр Фельдман і член Опікунської Ради ЕФУ Василь Бойчук.

Після прем'єри фільму на Першому Національному каналі України і Нідерландському телебаченні, відеокасета з фільмом "Хто твій сусід?" буде розтиражована і поширена в школах і вищих учбових закладах України.

----------------------------------
В тему:

Ксенофобія як захист від геноциду

Про ксенофобію. Популярно

Вони - не ми

Час змінювати Систему

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи