Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Подвиг студентiв пiд Крутами: символ перемоги чи приреченостi?

Молодіжний круглий стіл з приводу 90-річчя битви під Крутами відбувся 25 січня у Харкові в офісі Спілки Української Молоді. Назва столу "Подвиг студентiв пiд Крутами: символ перемоги чи приреченостi?"
Історія говорить нам про те, що це був не лише подвиг студентів, але й поразка української влади. Неспроможність УНР захистити свої країну і націю призвели до таких відчайдушних кроків і втрат. Саме тому головними питаннями круглого столу були питання причини поразки армії УНР, як висновок з цього - обороноздатность країни на сьогодні, становище інформаційної безпеки та вшанування національних героїв.

Підсумки обговорення були оформлені резолюцією круглого столу:

1. Сучасна українська влада має здійснити всі заходи для запобігання повторенню подібної трагедії, в першу чергу — створити професійну армію.

2. Служба Безпеки України має слідкувати за інформаційним простором України з метою попередження та запобігання антидержавної та антинаціональної пропаганди.

3. У місті Харкові герої Крут мають бути вшановані шляхом перейменування одного з центральних проспектів чи вулиць міста на їхню честь. Також учасники круглого столу підтримують ініціювання створення в Харкові Алеї Слави Національних Героїв, що пропонують харківські організації МНК, ВО Свобода та Українська партія.

4. В подальшому зініціювати громадське обговорення щодо участі України в системах колективної оборони як одному з методів запобігання повторенню окупації України.

У круглому столі традиційно брали участь студенти, школярі, молоді спеціалісти та представники творчої інтелігенції. Доповідачами виступали студенти Харківського Національного Університету, представники молодіжних організацій. Преса була представлена телевізійними журналістами харківських телеканалів Фора і АТВК.

ХКО СУМ

--------------------------------------

В тему:

По кривавій по дорозі нам іти у світ

Кров і слава

До 90-ої річниці Крутянського Чину

Крути: народини Нового Українця

«Свобода» не дала комуністам відзначати «січневий путч»

Українську незалежну державу гетьмана Павла Скоропадського знищили соціалісти-масони

Іуда був соціалістом

Вони вмерли, щоб ми жили

Крути-2007

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи