Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Перший офіційний “платиновий диск” в Україні

Альбом Руслани “Дикі танці” досягнув позначки “платинового диску” – 100 000 офіційно проданих копій.
Досі в Україні та інших країнах пострадянського простору, де тріумфує піратський аудіо-відеоринок, відзнаки “золотий” та “платиновий” диск за кількість проданих ліцензійних копій альбому не вручалися. Не було в нас і офіційно встановлених кількісних визначень “золотого” і “платинового” дисків, адже для кожної країни вони окремі і залежать від об’єму та купівельної спроможності ринку. Проте за інформацією, наданою британським офісом компанії EMI, 100 000 проданих копій – це ознака “платинового” диску в таких розвинутих країнах, як Польша, Італія, Іспанія, Канада. Оскільки музичні ринки кожної з цих країн значно більші за український, то абсолютно справедливо застосувати їх градацію до України.

Прес-центр та продюсерське агентство Руслани роблять заяву про готовність офіційно підтвердити факт продажу 100 000 ліцензійних копій альбому “Дикі танці” станом на 3 жовтня 2003 року. Ця подія є довгоочікуваним прецедентом, що вперше довів реальність ефективного функціонування ліцензійного аудіоринку в нашій країні. З нагоди цього беззаперечно позитивного факту в середу 15 жовтня о 12:00 в приміщенні агентства УНІАН відбудеться прес-конференція співачки. На ній будуть оголошені точні час і місце проведення офіційної церемонії вручення “Платинового диску”.

----------------------------------------------------

В тему:

«Дикі танці» на уламках штампів українського «попсу»

Дівчина-воля, дівчина-зброя

Як послухати альбом Руслани на комп’ютері?

Руслана образила гуцулів?!!

Офіційний сайт Руслани

6 - Фактор експансії. Генії кінцевого результату.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи