Дієтологи з британського графства Гемпшир визначили, що один кебаб (більше відомий як шаурма) на одну чверть складається з жиру. Вживання кебабов двічі в тиждень істотно підвищує ризик розвитку серцевих захворювань через десять років.
Учені вивчали калорійність і склад популярних у Великобританії страв швидкого харчування: індійську і китайську їжу, кебаби і "фіш-енд-чіпс" - смажену рибу з картоплею-фрі. Вони встановили, що майже весь фастфуд містить денну норму жирів, проте лідером серед шкідливої їжі виявився кебаб.
Один з досліджених ученими кебабів містив 111 грамів жиру, інший - 140, при тому, що максимальна денна норма споживання жирів для жінок складає близько 70 грамів.
Жиром є з'єднання гліцерину і жирних кислот. Велика частина жирних кислот в кебабах є насиченою. Саме насичені жирні кислоти провокують розвиток серцево-судинних захворювань.
У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.
Чим шкідлива шаурма
Світ:
08051701e.jpg
Один з досліджених ученими кебабів містив 111 грамів жиру, інший - 140, при тому, що максимальна денна норма споживання жирів для жінок складає близько 70 грамів.
Жиром є з'єднання гліцерину і жирних кислот. Велика частина жирних кислот в кебабах є насиченою. Саме насичені жирні кислоти провокують розвиток серцево-судинних захворювань.
В тему:
Ліберальні цінності – це не шаурму продавати
Москвичі ласують псячим м’ясом
Перемога для свиней: Франція забороняє суп
Жахливі дані, або те, прo що ми мовчимо
Зверніть увагу
Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи