Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хрести на майках "Інтера" ображають мусульман

Категорія:

Адвокат, що спеціалізується на європейському законодавстві, з Ізмира Баріс Каска подав у суд позов проти міланської футбольної команди "Інтер". Він обвинувачує футболістів у тому, що червоні хрести, зображені на їхніх майках, "ображають почуття мусульман".
Італійська команда минулого місяця обіграла стамбульський клуб "Фенербахче" у матчі Ліги чемпіонів на стадіоні Сан-Сіро в Мілані. Гравці "Інтера" були одягнені в білі футболки, декоровані великим червоним хрестом - емблемою сторіччя клубу, заснованого в Милані в 1908 році.

Турецький адвокат заявив, що судовим позовом справа не обмежиться, і що він має намір звернутися в UEFA з вимогою анулювати результат матчу, у якому "Интер" переміг з рахунком 3:0. За його словами, хрест як символ лицарів-хрестоносців змушує згадати про криваві дні хрестових походів. "Спостерігаючи за грою, я відчув у душі почуття глибокого горя", - сказала Каска. Хрест, на його думку, символізує перевагу західної раси над ісламом.

Він додав також, що вже в самій манері гри "Интера" почувалася "перевага однієї релігії над іншою". Суд, за словами адвоката, уже зв'язався з UEFA та FІFA, передавши вимогу позивача про те, що команда повинна бути оштрафована за використання в спортивній формі "образливої" символіки.

Представники "Интера" відзначили, що червоний хрест на білому тлі - символ міста Милана. Та й багато інших італійських клубів також мають схожу символіку.

Якщо вже виникло запитання заборони хрестів на спортивних змаганнях, то незабаром це питання буде підняте і на рівні політичному, з метою заборони державних символів на яких зображені хрести. Мусульманські мігранти будуть вимагати від держав, у яких вони проживають, зміни державної символіки, тому що вона ображає їхні релігійні почуття. До речі, подібне питання в Росії вже піднімалося, мусульмани хотіли бачити на державному гербі Росії свої символи.

Варто очікувати вимог по забороні Андріївських і Георгіївських хрестів, так що цілком можливо, що Юніон Джек, шотландський, англійський, а також прапори скандинавських держав, може чекати доля американського прапора Конфедерації, що на вимогу лібералів був заборонений у багатьох американських штатах.

За матеріалами СК "Таврія" (рос. мовою) та Times Online (англ. мовою).


--------------------------------------

В тему:

Расова війна: саудити забороняють букву "Х"

Перемога для свиней: Франція забороняє суп

В Італії зростає число мусульмано-католицьких шлюбів

Незалежний Брюссель стане першою в Європі державою з переважно мусульманським населенням

Бельгія стає мусульманською

Через 40 років мусульмани можуть стати в Німеччині більшістю

Вісті з “Єврабського Фронту”: Німеччина, Швеція, Бельгія

Голландський політик каже про ісламське вторгнення

Транс-культурна психіатрія
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи