Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Євреї України за заборону антисемітської пропаганди

Категорія:

Єврейська громада в Україні вимагає від влади покласти край антисемітській пропаганді, яку, на думку одного з лідерів громади Вадима Рабиновича, провадить Міжрегіональна академія управління персоналом.
Літературу, яку видає той вуз, пан Рабинович називає фашистською, і саме її вважає причиною жорстокого побиття в центрі Києва в неділю студента єврейського універститету "Єшиба", 32-річного киянина.

За повідомленнями міліції, студента побили двоє молодих безробітних хуліганів. За підозрою в скоєнні цього злочина у вівторок було затримано трьох чоловіків.

Вадим Рабінович сказав: "Що роблять ці люди, коли немає роботи? Вони збираються разом, гуляють нашим чудовим містом, підходять до якогось магазину - хочеться щось почитати... А що можна почитати в Києві? В центрі міста на всіх зупинках київська влада дозволила відчинити книжкові кіоски Міжрегіональної академії управління персоналом, де продається цілий набір фашистської літератури. І саме в тій літературі вісімнадцятирічний хлопець шукає відповіді на питання, чому в нього немає роботи чи ще щось не так".

-----------------------------
Коментар НО:

Не зрозуміло, яке відношення має МАУП до побиття єврейського студента. А може хулігани начиталися газет Рабіновича - "Столічниє новості" чи "CN-Столічку"? Або надивилися дегенеративного телебачення? Або напилися пива, яке з маніакальною настирливістю це телебачення пропонує всім підряд? Що посіє людина, те й пожне, а хто сіє вітер, той пожинає бурю.

--------------------------------
В тему:

Єврейське щастя, російські сльози...

Пурим – не релігійне свято. Це свято знищення усіх ворогів іудеїв.

Деякі єврейські організації стурбовані розширенням вивчення геноциду

Привид бродить по Європі. Привид антисемітизму

Ідеологічна обробка і стратегії групової еволюції в юдаїзмі

Єврейська громада в Україні шукає антисемітизм

Хвіст пацюка

Батька Мела Гібсона звинуватили в антисемітизмі

Фашисти в Україні? Де і хто вони?

Антисемітизм в умовах глобалізації як право нації на самовизначення
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи