Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Марш наркоманів у Києві не відбувся

Категорія:

Патріоти заблокували марихуанщиків і не випустили їх з Михайлівської площі.
Перед початком акції представники УНА-УНСО, Української Націонал-Трудової Партії та Української Консервативної Партії провели прямо на Михайлівській площі прес-конференцію для журналістів. Вони пояснили, що акція носить мирний характер, що будуть уникати провокацій. В той же час організатори хочуть донести акцією своє ставлення до спроб нав’язати українському суспільству наркотичну залежність. Спочатку впроваджуються так звані “легкі наркотики”, які втім швидко призводять до “важких”. І хоча не існує точної статистики, але є приблизні оцінки, що понад 70 відсотків злочинів так чи інакше пов’язані з наркотиками – чи то зроблені в стані наркотичного дурману, чи то пов’язані з поширенням наркотиків та “переділом” надприбутків та ринків збуту.

Гетто наркоманів, оточене щільним подвійним кільцем міліції та ’Беркуту’


Коли на місце подій з’явились прихильники марихуани, то патріоти просто почали блокувати всі їхні спроби пересування по площі. Багато з присутніх на площі людей висловлювали явно прихильне ставлення до акції патріотів. Щоб уберегти марихуанщиків від гніву трудящих, міліція і “Беркут” були вимушені оточити їх подвійним щільним кільцем.

Всередині гетто наркомани вільно курили


В цьому маленькому гетто одурівші від безкарності наркомани сиділи курили свою траву, били в там-тами та кричали образи на адресу патріотів. Крім того, наркомани розмахували спотвореним передвиборчим плакатом Юлії Тимошенко, куди методом “фотошопу” замість ростка дерева, якій пані Юля тримає в руках, був вмонтований кущик коноплі.

Брудний пі-ар наркоманів


Деякі з перехожих вирішили активно підтримати патріотів. Так, наприклад, з даху будинку, поряд з яким стояло маріхуанське гетто, якійсь люди кинули у наркоманів саморобні димові шашки, зроблені з щільно згорнутись газет. Інші ж закликали унсовців “набити пику” наркоманам і пробували самостійно “розпочати процес”.

Так тривало три години, коли вже стало остаточно ясно, що марш не відбудеться. Адже організатори маршу на той момент вже повинні були бути на прес-конференції в УНІАН, а без них стадо наркоманів на щось серйозне не здатне. Переконавшись, що марш остаточно зірвано, патріоти організовано залишили площу в бік Володимирської гірки.

Але на площі було багато випадкових перехожих, які узнавши, що відбувається, висловили своє позитивне ставлення до акції патріотів. Щоб наркомани не змогли спровокувати трудящих на активі дії, міліція випускала “марихуанщиків” із гетто маленькими групами і допомагала їм залишити місце подій неушкодженими. Деякі наркомани доволі агресивно висловлювались на адресу міліції, яка насправді врятувала їх від самосуду присутніх на площі.


Тим часом марихуанщики встигли створити проблему організаторам фестивалю “Рок-Січ”. Адже одна із заявлених учасниць фестивалю – Ірена Карпа, лідер гурту “Фактично самі” – своїми діями порушила концепцію фестивалю, що закликає до “Чистого Року”. Фестиваль пропагує свідоме ставлення до української культури, чистоту оточуючого середовища, чистоту почуттів, чистоту помислів. Натомість Карпа напередодні на прес-конференції заявила, що вона сама вживає “травку” і виступила співорганізатором маршу наркоманів. Своїми активними протизаконними діями вона підставляє під удар увесь фестиваль, бо не відомо, яка може бути реакція людей, що зберуться перед сценою.

Скоріш за все Карпа свідомо буде провокувати скандал, адже сьогодні скандал необхідний їй, як повітря, бо ж треба виправдовуватись перед наркобаронами, чому проплачений марш не відбувся. Єдиний спосіб виправдатись – звалити все на “злобних українських мракобісів”. Те, що вона при тому наносить удар по фестивалю, навряд чи її обходить.

А організатори “Рок-Січі” повинні зробити висновки, як можуть подібні істоти пропагувати українську культуру? І чи варто їх взагалі запрошувати в майбутньому.


----------------------------------------------------

В тему:

Легалізація марихуани

Наркомани не пройшли

Українці мають право на захист!

Україський Національний Фронт проти наркотиків

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи