Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Халал вже в Києві

Місце дії – Контрактова площа.

Фото зроблено у ці вихідні біля станції метро «Контрактова площа». Як бачимо, в Києві вже як у багатьох містах Євросоюзу, наповнених мігрантами з мусульманських країн, продається халал, халальне м’ясо.


В шаріаті «халал» (халяль) – це дозволені дії, тобто те, що між «забороненим» та «обов’язковим». В мусульманському побуті «халал» - це насамперед халальне м’ясо отримане з тварин, зарізаних відповідно до мусульманських приписів. Це передбачає перерізання горла тварини гострим ножем після складання молитви до аллаха.

Правовірний мусульманин буде вживати в їжу лише халальне м’ясо; так само як і ортодоксальний юдей – тільки кошерну їжу.

А от чи потрібне таке м’ясо нам, українцям – християнам, рідновірам, атеїстам…

Поява таких закладів в центральних точках міста дуже нагадує «мічення території». Сьогодні всюди ставлять «халальні заклади», завтра почнуть будувати мінарети вище за Софію Київську та Києво-Печерську лавру. А післязавтра скажуть: «А що ви, українці, робите тут, на НАШЕЙ ЗЕМЛІ?».

Не вірите? А подивиться на Західну Європу. Там вже у Німеччині йдуть «мінаретні війни», у Франції Президент Саркозі вводить у школи посилене вивчення арабської мови та культури, в Британії забороняють копилки у вигляді свинки та книжки про трьох поросят, в Швеції жінок закликають «не провокувати молодих мусульман», а тому фарбувати волосся в темний колір і носити балахоноподібний одяг, в Голландії мером другого за величиною міста стає марроканець, а в самій «столиці Європи», місті Брюсселі мусульмани стають більшістю.

Ми ТАКОГО майбутнього прагнемо?
 



В тему:

“Subway” впроваджує халал

Перемога для свиней: Франція забороняє суп

Чи повинні християни платити кошерний податок?

Втрата батьківщини породжує агресивність

Бріджит Бардо: расистка, націоналістка, захисниця тварин

Вторгнення чужих буде катастрофою

Темний бік імміграції
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи