Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Толерастія = ідіотизм

Категорія:

Протягом семи років голландський банк Fortis дарував найменшим зі своїх клієнтів скарбничку у вигляді веселого поросятка Норберта. Проте минулого тижня керівництво банку прийняло рішення відмовитися від роздачі поросят дітям, щоб не образити релігійні почуття мусульман.
Прояви так зв. політкоректності вже давно перейшли всі межі здорового глузду в Голландії. Найближчим часом лідер право-консервативної Партії Свободи Гірт Вілдерс має намір показати голландцям 10-хвилинний фільм про "справжнє обличчя ісламу". На прикладі банку Fortis можна побачити, як далеко готова зайти європейська більшість, прагнучи пристосуватися до "чутливої" меншини, пише The Sunday Times.

Представники Fortis заявили голландським ЗМІ, що Норберт не відповідає вимогам, які вимагає від банку мультикультурне суспільство, оскільки свиня вважається "нечистою" твариною в ісламі та іудаїзмі. В даний час дітям, що відкрили власний рахунок за програмою EuroKids, замість неполіткоректного поросяти дарують дитячу енциклопедію. Тим часом, керівництво банку, чиї філії розташовані в Бельгії і Голландії, прагне приховати реальну підставу зникнення Норберта, пояснивши це тим, що запаси готових поросят закінчилися. "Правда, в деяких відділеннях банку вони поки є, але ми шукаємо щось нове", - сказала представниця Fortis Ліліан Такерт.

Легальне мусульманське населення Голландії складає близько мільйона осіб. Переважно, це вихідці з Туреччини і Марокко. Політичні діячі країни побоюються, що фільм Гірта Вілдерса спровокує хвилю насильства, подібну тій, жертвою якої став режисер Тео ван Гог. У 2005 році фільм ван Гога, де він звинуватив іслам в тому, що ця релігія потурає насильству над жінками, вийшов на екрани. Незабаром після цього режисер був убитий.

Голландія є однією з тих країн Європи, корінне населення якої переступило критичну межу, після якої повернення домінуючих позицій у власній країні є неможливим.

--------------------------------------

В тему:

Школа забороняє вітальні листівки на День Матері

У Британії забороняють дитячі комікси

Попелюшку і Білосніжку визнали неполіткоректними

Троє неполіткоректних поросят

Брюссельське божевілля: Бельгія забороняє числа 18 та 88

Голландська вища школа Hoofdvaart College в Hoofddorp заборонила учням носити одяг “Lonsdale”

Американська середня школа заборонила американський прапор

Москвичі ласують псячим м'ясом

Спокій у школі порушив бізнесмен Гарик Караготський

Перемога для свиней: Франція забороняє суп

Хрести на майках "Інтера" ображають мусульман

Расова війна: саудити забороняють букву “Х”

Мусульмани заборонили італійцям розп'яття

Індуси обурені можливою забороною свастики у ЄС

Костюми з расистським присмаком дратують навчальний заклад

Транс-культурна психіатрія

Ліберасти атакують Церкву

Вторгнення чужих буде катастрофою
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи